Prijs:
Reserveringsservice:
Land van uitgifte:
Metaal:
Verzamelkwaliteit:


Prachtige verzamelobjecten met een verhaal: herdenkingsuitgiften in glimmend zilver. Deze stukken horen eigenlijk in een museum thuis, maar u kunt ze gewoon in huis halen. Deze uitzonderlijke uitgiften zijn ongekend mooi, maar worden vaak in strikt gelimiteerde oplages uitgegeven. Het is niet alleen het gewicht in zilver dat de waarde van deze stukken bepaalt. De zeer fraaie ontwerpen en de verhalen die zij vertellen maken het tot numismatische bijzonderheden, een perfecte toevoeging aan elke collectie!

 

Exclusieve heruitgave van het Officiële Dubbelportret uit 1910! Exclusieve heruitgave van het Officiële Dubbelportret uit 1910!

Ter gelegenheid van de herdenking van de 100ste verjaardag van de “Groote Oorlog”,  geeft het Belgische Munthuis een unieke medaille uit. Het portret is een eerbetoon aan het koningspaar dat zich tijdens de Eerste Wereldoorlog uitzonderlijk vastberaden en moedig heeft getoond.

  • 1 van de slechts 100 exemplaren wereldwijd meer dan 97% van de totale oplage reeds verkocht
  • Elk exemplaar is uniek genummerd
  • Elke uitgifte bevat 200 gram – meer dan 6 troy ounce - Sterling zilver (.925)
  • Met de hand gepatineerd voor een klassieke uitstraling en bescherming tegen oxidatie
  • Geleverd met het Officiële Certificaat van Echtheid + achtergrondinformatie evenals een op bijpassende hoogglans verzamelcassette
  • Exclusief voor Het Belgische Munthuis geslagen bij de welbekende medailleur Mauquoy

Bemachtig vandaag nog dit zeer exclusieve eerbetoon aan ons heldhaftige Koningspaar.

€ 559