Napoleon brengt de Guinea terug
Dit jaar vieren we de 250ste verjaardag van een groot staatsman die voorstander was van een verenigd Europa. De oorlog tegen Napoleon kostte England enorm veel geld. Hierdoor ging het land in 1817 failliet en verdween ook de Guinea. Dat de vroegere aartsvijand nu een 22-karaats gouden Britse munt siert is uitzonderlijk en bijzonder. De speciaal ontworpen munt is officieel door St. Helena uitgegeven. De ultieme erkenning voor het grote bestaan van Napoleon is zijn portret op de 22-karaats gouden ½ Guinea.

  • Napoleon samen met Koningin Elizabeth ll op een Guinea munt
  • Geslagen in allerhoogste kwaliteit: Proof!
  • 22-karaats massief goud
  • Een zeer gewild collector’s item
  • Wereldwijd slechts 2.019 exemplaren – slechts 100 beschikbaar voor België

Exclusieve kleine oplage voor België: 100 exemplaren.
Niet alleen het bijzondere ontwerp van deze unieke munt maakt het een gewilde collectors-item. De bijzondere specificaties maken het meer dan de moeite waard om nu deze munt toe te voegen aan uw eigen verzameling. Geslagen in de allerhoogst mogelijke kwaliteit: Proof! De officiële Napoleon herdenkingsmunt heeft dezelfde massief 22-karaats goudwaarde als de oude Guinea en er is slechts een beperkte oplage beschikbaar voor België: 100!

Voor €599 bent u de trotse eigenaar van deze Limited Edition munt uitgegeven door St. Helena.

Uw persoonlijke aanbod geeft u de gelegenheid om de allereerste Napoleon ½ Guinea nu te reserveren. Voor België is er een exclusieve oplage: slechts 100 exemplaren beschikbaar!

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
22-karaats massief goud
Jaar van Uitgifte:
2019
Land van Uitgifte:
St Helena
Nominale waarde:
HALF GUINEA/50p
Gewicht:
4,20 gram
Diameter:
20 mm
Voorzijde:
Jody Clark St Helena coin effigy QE II with legend
Keerzijde:
Napoleon by Angela Pistrucci
Oplage:
2.019