1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

Bescherm_onze_Frank_2022

Bescherm_onze_Frank_2022_mobiel

Het Belgische Munthuis en de Coins & History Foundation schenken nu een beperkt aantal originele munten.

 

Na 170 jaar trouwe dienst verdween de Frank 20 jaar geleden al uit onze portemonnee. Sinds de introductie van de Euro raken ook de herinneringen aan deze Belgische trots dagelijks steeds een stukje verder weg. Weg uit ons collectieve geheugen, en munten worden gesmolten of raken kwijt. Dit moet stoppen! Samen met u beschermen we onze Frank. 

 

Nu tijdelijk GRATIS aan te vragen. U ontvangt 1 originele Frank van Koning Albert I:

✔ Meer dan 100 jaar oud

Nog altijd van hoge verzamelkwaliteit

Geslagen in massief zilver

Incl. vrijblijvende reserveringsservice op de ‘Koninklijk Zilver’ reeks

 Nog 1.500 GRATIS munten beschikbaar

 

Alle details van de vrijblijvende reserveringsservice kunt u lezen door te klikken op ‘Meer info’ onderaan deze pagina.

 

Let op: omdat dit schaarse verzamelstukken zijn geldt een maximum van 1 per huishouden.
De munt is volledig gratis en wordt geleverd incl. bewaarmap en het officiële Certificaat van Echtheid. U betaalt enkel een bijdrage van 4,95 voor verzending.

 

Te veel munten zijn door de eeuwen heen al verloren gegaan.
Vraag nu uw GRATIS zilveren Frank aan en start met de bescherming van ons erfgoed!
Niet alleen om onszelf te helpen herinneren, maar vooral ook om de originele muntstukken uit de hoogtijdagen van ons land te kunnen overhandigen aan de volgende generaties.

 


 

De Reserveringsservice ‘Koninklijk Zilver’; een kwestie van nationaal belang

Na de Spaanse, Oostenrijkse, Frans en Nederlandse overheersing was onze eigen Frank het tastbare bewijs van onze onafhankelijkheid. Het Koninkrijk België, Frank en Vrij!

Gedurende de 170 jaar die volgden werden vele prachtige muntstukken uitgegeven in zilver. Door de eerste Koningen voor de dagelijkse betalingen, toen het zilver later te kostbaar was alleen nog voor de meest speciale Herdenkingsmunten.

 

Onze numismaten hebben van alle 6 Koningen, en zelfs van Prins Regent Karel, een prachtige Frank geselecteerd en samen met uw originele Frank van Koning Albert I vormen deze munten de complete collectie ‘Koninklijk Zilver’.

 

Dankzij de reserveringservice, die u vrijblijvend ontvangt bij aanvraag van de gratis Frank, hoeft u niet opzoek naar deze munten maar ontvangt u in 6 maandelijkse leveringen iedere munt vrijblijvend thuis op zicht. Ieder munt is van topkwaliteit, is gecertificeerd door onze muntexperts en kost slechts €74,90 (incl. 4,95 voor verzending). Voor iedere aanvulling van uw reeks geldt 14 dagen lang onze 100% tevredenheidsgarantie inclusief gratis terugsturen.

 

Vraag nu uw GRATIS zilveren Frank aan en start met de bescherming van ons erfgoed!

Vraag uw GRATIS Frank nu vrijblijvend aan. Vul uw gegevens hier in:

GRATIS Frank aanvragen

14 dagen 100% tevredenheid garantie

Verzamelaars beoordelen ons met een 4.3 / 5

Persoonlijke_korting

Uw steun voor de bescherming van onze Frank wordt beloond met een persoonlijke korting:

Direct tegoed t.w.v. €30 voor:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

Geldig voor:
set van 3 bijzondere
Euro-Herdenkingsmunten

Normaal 44,95.
Voor u nu 14,95

 

 

De €2-Herdenkingsmunten zijn stuk voor stuk zeer speciale uitgiften die elk jaar weer uitgroeien tot de meest populaire verzamelmunten van Europa. Door de strikt gelimiteerde oplagen zijn de munten vaak direct uitverkocht.

 

In deze set zit bovendien een extra bijzonder exemplaar ter ere van het Erasmus programma van de EU. Dit is in 20 jaar Euro slechts de 5e gemeenschappelijke Europese uitgifte. Deze behoren tot de meeste populaire edities!

 

Belgische autoriteit Herdenkingsmunten
Als Belgische autoriteit op het gebied van Herdenkingsmunten zijn wij in staat de munten direct bij de munthuizen in te kopen. De Herdenkingseuro’s van Het Belgische Munthuis zijn daarom van een superieure kwaliteit: ‘Uncirculated’. U zult deze nooit in uw portemonnee vinden!

 

De directe voordelen van dit aanbod voor u persoonlijk zijn:

Directe besparing van €30
Set van 3 gewilde 2-Euro Herdenkingsmunten:
Erasmus-programma, 1e Atlantische Vlucht en 1e Vaart om de wereld

Officiële Euromunten in strikt gelimiteerde oplage [WETTIG BETAALMIDDEL]
Vrijblijvende reserveringsservice op de reeks

GRATIS accessoires: muntcapsules, Certificaten van Echtheid, 2-Euro muntcassette

 

Met de vrijblijvende reserveringsservice van Het Belgische Munthuis krijgt u ook nog voorrang op de andere strikt gelimiteerde €2-Herdenkingsmunten. We sturen ze u vrijblijvend op in maandelijkse leveringen van telkens 3 bijzondere exemplaren voor 44,95 (incl. 4,95 voor verzending). Zo bouwt u een verzameling op die zijn gelijke niet kent. Deze service is gratis, vrijblijvend en kan op ieder moment kosteloos worden stopgezet. Het levert u vandaag direct een voordeel van maar liefst €30 op!

 

Start vandaag nog uw €2- Herdenkingscollectie, en geniet direct van uw persoonlijke besparing van € 30 !

 


Exclusieve reserveringsservice 2-Euro Herdenkingsmunten

Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod profiteert u tevens van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt voortaan als eerste, geheel vrijblijvend andere gewilde 2-Euro Herdenkingsmunten. Maandelijks sturen wij u een set van drie stuks 2-Euro Herdenkingsmunten toe voor slechts 44,95 (incl. 4,95 voor verzending). U heeft daarbij geen enkele aankoopverplichting.

 

Nieuwe, vaak zeer gewilde exemplaren worden regelmatig toegevoegd aan deze reeks.

 

Bij de 2-Euro Herdenkingsmunten Reserveringsservice ontvangt u gratis waardevolle accessoires:
• Elke munt wordt geleverd in een beschermende capsule
• Een luxe cassette bij uw tweede levering
• Een Certificaat van Echtheid bij iedere munt
• Een Certificaat van Eigendom bij uw eerste set

 

100% tevreden of geld terug garantie
Indien u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, dan kunt u de munten altijd binnen 14 dagen na ontvangst gratis terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

 

Onze Reserveringsservice biedt u de kans om eenvoudig een unieke reeks op te bouwen met alle 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst.
Let op: de euromunten van de ministaatjes Andorra, Malta, Liechtenstein, San Marino, Monaco en Vaticaanstad zijn vanwege hun schaarste en zeer hoge verzamelwaarde niet standaard opgenomen in deze collectie.​

 

U kunt de Reserveringsservice te allen tijde stopzetten
U kunt op ieder ogenblik de speciale Reserveringsservice kosteloos met één telefoontje stopzetten of het tempo van uw leveringen laten aanpassen.

 

Verzamel nu een unieke reeks met de meest gewilde en geliefde 2-Euro Herdenkingsmunten. Als kennismakingsaanbod betaalt u nu slechts 14,95!

Session pixel