Uw reservering verloopt over:

Mis uw gratis erebaar niet  
als uw reservering vervalt gaat deze naar een andere verzamelaar.

Vraag uw gratis goud vergulde baar nu aan en u ontvangt het volgende:

 • De 24-karaats goud vergulde strikt gelimiteerde Van Eyck erebaar
 • Normaal € 39,95 + verzendkosten, voor u gratis alleen € 4,95 verzendkosten
 • Meesterwerk van Van Eyck “Giovanni Arnolfini en zijn vrouw”
 • Onze reserveringsservice waar mee u eenvoudig en volledig vrijblijvend de korte reeks “Belgische Meesterwerken” bij elkaar verzamelt. Een exclusieve reeks die is samengesteld in samenwerking met het wereldberoemde museum de National Gallery in Londen. De reeks bestaat uit 5 andere 24-karaat goud vergulde Belgische Meesterwerken
 • Een donatie aan de National Gallery voor elke aanvraag
 • De goud vergulde baar wordt geleverd in een presentatiemap, compleet met boekje “Belgische Meesters” een Certificaat van Echtheid en een Certificaat van Eigendom
 • Voor een select groepje trouwe verzamelaars nu Gratis, normaal € 39,95

Jan van Eyck
Hij geldt als de grootste kunstenaar van de Vlaamse schilderkunst uit de vijftiende eeuw. Zijn uiterst verfijnde techniek en de manier waarop hij de transparante mogelijkheden van olieverf wist uit te buiten, waren van groot belang voor de ontwikkeling van de olieverftechniek.

Arnolfini en zijn vrouw
In het kleurrijke schilderij op uw goud vergulde erebaar “ Giovanni Arnolfini en zijn vrouw” speelt symboliek een belangrijke rol. De kamer waarin het jonge bruidspaar wordt afgebeeld doet gewoon en alledaags aan. Toch heeft elk voorwerp een verborgen betekenis of functie die gerelateerd is aan het huwelijk.

De schoenen linksvoor geven bijvoorbeeld aan dat het echtpaar op heilige bodem staat. In de hangende kroonluchter brandt slechts één kaars, symbool voor Christus. En het hondje op de voorgrond staat symbool voor echtelijke trouw.

Bijzonder aan het schilderij is de ronde spiegel in het midden van het schilderij. Naast de spiegel een rozenkrans. Boven de spiegel staat de tekst “Johannes van Eyck was hier 1434)” Als we goed kijken zien we in de bolle spiegel het echtpaar van achteren en in de deuropening nog twee personen, waarbij we, gezien de tekst erboven, veronderstellen dat één van hen (met de rode hoofddoek?) Van Eyck is. Wij zelf kijken dus als het ware vanuit die deuropening de kamer in.

Maak gebruik van de vrijblijvende reservering die ik voor u heb gedaan en vraag nu tijdig gratis uw 24-karaats goud vergulde meesterwerk aan!

 

Specificaties
Metaal:
24-karaats goud verguld
Kwaliteit:
Brilliant Uncirculated
Gewicht:
31.9 gram
Diameter:
50 x 38,5 x 2 mm
Voorzijde:
Meesterwerk van Jan van Eyck
Keerzijde:
The National Gallery
Oplage:
9.999 Exemplaren wereldwijd

ALLE VOORDELEN VAN ONZE SPECIALE RESERVERINGSSERVICE
Uw 24-karaats gouden kunstbaar ‘Portret van Arnolfini’ van Jan van Eyck maakt deel uit van een exclusieve collectie ‘Belgische Meesterwerken’. Elk van de kunstbaren toont een historisch meesterwerk. De meesters zijn in samenwerking met The National Gallery in Londen geselecteerd. 

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. U ontvangt maandelijks geheel vrijblijvend een kunstbaar op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de uitgifte wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden kunt u de kunstbaar zonder discussie gratis retourneren.

Vraag vandaag nog uw gratis erebaar aan en ontvang vele gratis extra's:

 • GRATIS persoonlijk Certificaat van Eigendom bij uw eerste uitgifte
 • GRATIS het boekje Belgische Meesterwerken in The National Gallery
 • GRATIS Officieel Certificaat van Echtheid bij elke uitgifte
 • GRATIS beschermende muntcapsule
 • GRATIS een luxe verzamelmap

VERVOLGLEVERINGEN:
De reeks ‘The National Gallery’ bestaat uit 6 strikt gelimiteerde kunstbaren. Elk een eerbetoon aan een van de Belgische meesters. U ontvangt in willekeurige volgorde:

 1. Pieter Bruegel – De aanbidding der Koningen
 2. Jan van Eyck – Portret van  Arnolfini
 3. Antoon van Dyck – Liefdadigheid
 4. Jacob Jordaens – Portret van Cornelis van Diest
 5. Hans Memling – Jonge man aan het bidden
 6. Rogier van der Weyden – Maria Magdalena leest


Dankzij onze speciale Reserveringsservice heeft u het voorrecht ook deze uitgiften geheel vrijblijvend te ontvangen. U betaalt alleen wanneer u een uitgifte wenst te behouden. 

Let op: Het aantal gratis beschikbare erebaren is beperkt en op = op, maak daarom nu gebruik van de vrijblijvende reservering die ik voor u heb gedaan.