Goud is al vele millennia zeer gewild. Dat is begrijpelijk omdat het uiterst fraai en waardevol is gebleven. In de 19e eeuw waren de mensen zo gek op goud dat er meerdere goudkoortsen ontstonden. Er vonden hele volksverhuizingen plaats enkel en alleen omdat er verderop een kans op goud was. De Goudkoorts van Klondike in 1896 was er daar een van. Deze goudkoorts hebben wij nu vereeuwigd in een zeer speciale gelimiteerde goudbaar! Wij mogen u als goudliefhebber een unieke introductiekorting van maar liefst € 180 aanbieden.

Bij bestelling ontvangt u:

- 2,5 gram goud (ruim 8,8x het gewicht van uw huidige goudbaartje)
- Massief 24-karaats goud
- Gelimiteerde oplage, slechts 1 op de 5 kan deze goudbaar bezitten
- BTW-vrij
- Officiële munt

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
24-karaats goud
Dimensies:
24 x 14 mm
Gewicht:
2,5 gram
Kwaliteit:
Proof
Oplage:
1 000 exemplaren
Totale reeks:
3 goudstaven

“In Gold we Trust” De grote goudkoorten op BTW vrij goud
Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud.

Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie.

Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een mini-reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze mini-reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar uit deze korte reeks is bovendien een strikt gelimiteerde uitgifte en brengt een eerbetoon aan één van de Grote Goudkoorten die de wereld heeft gekend.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. U ontvangt periodiek en geheel vrijblijvend één van de slechts 2 andere leveringen uit deze mini-reeks. U heeft geen aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U bouwt met deze mini-reeks een prachtige collectie BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief.

Bovendien ontvangt u vele GRATIS ACCESSOIRES bij onze Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

Vervolgleveringen:
De mini-reeks In Gold we Trust in BTW-vrij goud bestaat uit nog 2 goudbaren. U ontvangt periodiek en vrijblijvend één van deze 2 vervolgleveringen:

  1. Australië
  2. Verenigde Staten

Er zullen geen nieuwe goudbaren aan deze mini-reeks worden toegevoegd.

Gratis goud cadeau
Als u de reeks compleet maakt ontvangt u bovendien gratis van ons een 1-100Oz goudbaar t.w.v. € 49,-

Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.