U bent de collectie “Belgische meesters in The National Gallery” gestart. Daarom heeft u vandaag exclusief en als eerste de kans om een zeer gewilde echte 24-karaats goudbaar met meesterwerk van Rubens te bestellen.

Bestel nu deze exclusieve goudbaar, u ontvangt dan het volgende:

  • Een echte goudbaar van massief 24-karaats goud
  • Voorzien van kleurrijk meesterwerk van Rubens, zijn portret van Aartshertog Albrecht
  • Strikt gelimiteerd en geslagen in de allerhoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • Inclusief Certificaat van Echtheid en Certificaat van Eigendom
  • Voorlopig exclusief beschikbaar voor verzamelaars van de set “Belgische meesters in The National Gallery”

Waarom Aartshertog Albrecht op deze goudbaar?
Begin 17e eeuw beleefde ons land een periode van welvaart onder het bewind van de aartshertogen Albrecht & Isabella. Een kleine 25 jaar lang bestuurden zij samen de Zuidelijke Nederlanden en hielpen de schone kunsten er aan een opleving.

Dankzij het economische herstel dat onder hun bewind werd ingezet, was er weer een afzetmarkt voor topkunst. Ook kocht Albrecht veel kunst van Belgische schilders, meer dan 500 werken in totaal. En hij nam schilders als Hendrick de Clerk en Peter Paul Rubens onder zijn hoede. Albrecht heeft zo een aanzienlijke invloed gehad op de kunst in ons land. Bovendien wordt hij prachtig geportretteerd op dit meesterwerk van Rubens dat net als alle andere werken in uw set te bewonderen is in het Londense museum The National Gallery.

U heeft vandaag de zeer exclusieve kans om deze veel gevraagde goudbaar als één van de allereerste in België aan uw collectie toe te voegen. Aarzel dus niet en bestel direct deze goudbaar met meesterwerk van Rubens.

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Goud (999,9/1000)
Jaar van Uitgifte:
2019
Gewicht:
2.5 gram
Diameter:
24 mm x 14 mm
Voorzijde:
Portret van aartshertog Albrecht van Oostenrijk - Peter Paul Rubens
Keerzijde:
Schöne Edelmetaal B.V., gewicht, Fine Gold 999.9
Oplage:
2.999