De meest bijzondere vormen nu op puur gouden munten! Start van een collectie

Kwaliteit: Proof | Officiële 1 Dollar munt | Puur Goud

Start nu uw reeks met het strikt gelimiteerde, gouden Klavertjevier

Start nu uw reeks met het strikt gelimiteerde, gouden Klavertjevier

De meest bijzondere vormen nu op puur gouden munten!

 • Goud met extreem hoge zuiverheid: 99,99% !
 • Officiële 1 Dollar munt
 • Gelimiteerde oplage
 • 0,5 gram massief goud
 • Hoge verzamelkwaliteit ‘Proof’
 • Type: Start van een reeks
 • Beschikbaarheid: Laatste exemplaren
Normaal € 114,95
Nu slechts: € 49,95

Deze Limited Edition KLAVERTJEVIER munt is één van de meest bijzondere gouden munten ter wereld. Dankzij onze speciale Reservingsservice ontvangt u ook de andere munten maandelijks geheel vrijblijvend op zicht.
Door de zeldzaamheid, maar ook door de vorm die doet denken aan een kruis, wordt het vinden of het krijgen van een klavertjevier sinds de middeleeuwen beschouwd als een geluksbrenger. Volgens de legende stelt elk deelblad iets voor: het eerste de hoop, het tweede vertrouwen, het derde liefde en het vierde, voor de hand liggend, geluk. De kans dat een klaver een “klavertjevier” is wordt geschat tussen 0,01% en 0,1%.

Normaal€ 114,95
Nu slechts:€ 49,95
Specificaties
Oplage:
25.000
Metaal:
Goud 999.9/1000
Gewicht:
0,5 gram
Nominale Waarde:
1 Dollar
Land van uitfifte:
Palau
Kwaliteit:
Proof
Formaat:
11 mm
Voorzijde:
Klavertjevier
Keerzijde:
Land van uitgifte, nominale waarde

DE MEEST BIJZONDERE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
Uw klavertjevier maakt deel uit van de reeks 'De meest bijzondere gouden munten ter wereld'. Elk van deze munten voldoet aan ongekende specificaties: een prachtig reliëf geslagen in de topkwaliteit 'Brilliant Uncirculated' op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Bovendien goud van een extreem hoge zuiverheid: 99,99% ! Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaarder dan ooit tevoren!

Verzilver uw korting van € 65 direct en profiteer van nog meer voordeel!
U heeft vandaag niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden geluksmunt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de 9 andere meest bijzondere gouden munten ter wereld.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
 • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
 • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw tweede munt

Verzilver uw korting van € 65 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 49,95 en gratis verzending van uw munt.