Verzilver uw € 50 Goudvoordeel voordat het te laat is en ontvang één van de meest legendarische presidenten van Amerika in puur goud met maar liefst 50% korting!

U ontvangt de John F. Kennedy Dollar in puur goud 14 dagen vrijblijvend op zicht en betaalt alleen als u 100% tevreden bent. Verzending en terugsturen is GRATIS.

22 November 1963 – 22 November 2018: John F. Kennedy herdacht
John Fitzgerald Kennedy was één van de meest gedenkwaardige presidenten van Amerika. De 35e president van de Verenigde Staten was charmant en charismatisch. In de roerige jaren ‘60 in Amerika werd hij ingezworen als jongste president in de Amerikaanse geschiedenis. De aanslag op zijn leven - 22 november exact 55 jaar geleden - is nog altijd voer voor speculatie onder complotdenkers.

55 jaar na zijn tragische einde, geldt hij nog steeds als een symbool van vitaliteit en ondernemingslust. Hij wees zijn land de weg in de korte tijd dat hij president was. Zijn bewind duurde maar van 20 januari 1961 tot 23 november 1963. Hij was de onbetwiste leider van de vrije wereld.

Om zijn dood – dit jaar exact 55 jaar geleden - te herdenken, deelt Het Belgische Munthuis Goudvoordeel uit!

U bent de gelukkige winnaar van het maximale bedrag van € 50 en betaalt daardoor slechts
€ 49,95 i.p.v. € 99,95. U ontvangt dan deze bijzondere puur gouden Dollar met indrukwekkend motief:

  1. Geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit ‘Proof’
  2. In puur 24-karaats goud (.999)
  3. Populair gewicht & populaire diameter: 0,5 gram & 11 mm

Bemachtig uw Kennedy Dollar in puur goud vandaag nog! Reserveer nu direct online, voordat het te laat is! Uw korting is persoonlijk en slechts geldig zolang de voorraad strekt. 

Uw geniet dan van alle voordelen van onze Reserveringsservice voor de reeks ‘Kleinste Puur Gouden Munten van de Wereld’. Meer hierover kunt u onder de tab Reserveringsservice lezen.

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Puur goud (999/1000)
Jaar van Uitgifte:
2017
Land van Uitgifte:
Niue
Nominale waarde:
2 NZD
Gewicht:
0,5 gram
Diameter:
11 mm
Voorzijde:
Portret John F. Kennedy, 1917-2017
Keerzijde:
Portret Elizabeth II, nominale waarde

De Kennedy Dollar in puur goud is onderdeel van de exclusieve reeks ‘Kleinste Puur Gouden Munten van de Wereld’. De reeks bevat de kleinste goudstukjes ter wereld in puur goud. De meesterlijke ontwerpen, het vakmanschap en de allerhoogste ’Proof’ kwaliteit maken van deze puur gouden munten gegeerde verzamelobjecten. Onze Reserveringsservice biedt u vrijblijvend de kans deze munten maandelijks thuis op zicht te ontvangen voor € 99,95 per uitgifte (gratis verzending). Dit is geheel zonder risico voor u dankzij onze '100% tevreden of geld terug' garantie.

Dankzij onze Reserveringsservice krijgt u de kans een prachtige verzameling op te bouwen. Onze numismaten selecteren voor u de mooiste exemplaren uit het jaarlijks groeiende aanbod. Als onderdeel van onze service ontvangt u een fraaie verzamelkoffer bij uw tweede levering en bij elke munt een Officiëel Certificaat van Echtheid. Alle munten worden geleverd in een beschermende muntcapsule zodat ze hun hoge verzamelkwaliteit behouden.
Let op: slechts geldig zolang de voorraad strekt.