Breng het geluk aan uw zijde met de 24-karaats puur gouden geluksmunt! Als ontvanger van de brief krijgt u €40 korting op deze speciale geluksmunt. Om het geluk nog meer aan uw zijde te krijgen geven wij bij bestelling een gelukskalender ter waarde van maar liefst €30 cadeau! U begrijpt dat wij niet aan iedereen zo’n hoge korting en een cadeau kunnen geven. Daarom kunnen enkel de eerste 60 bestellers dit extra cadeau ontvangen. Bestel daarom direct zodat u niet misgrijpt!

De 2023 Geluksmunt:

  • Maar liefst 11 gelukssymbolen op één munt
  • 0,5 gram puur 24-karaats goud
  • Een van de eerste munten van Koning Charles III!
  • Geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof
  • Met certificaat van echtheid
  • Onze Reserveringsservice op 24-karaats goud
Specificaties
Land van uitgifte:
Gibraltar
Jaar van uitgifte:
2023
Metaal:
Massief 24-karaats goud
Kwaliteit:
Proof
Nominale waarde:
1/25 Crown
Gewicht:
0,5 gram
Diameter:
11 mm
Voorzijde:
10 Gelukssymbolen rondom het teken OM
Keerzijde:
Wapen Charles III-Gibraltar, omschrift
Limitering:
3.000 exemplaren wereldwijd

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
Uw 2023 Geluksmunt maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
  • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw tweede munt

Vervolgleveringen:
De reeks ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’ is de leukste en meest betaalbare manier om 24-karaats gouden munten te verzamelen en bestaat momenteel uit 25 zeer speciale munten. Er worden echter elk jaar opnieuw prachtige exemplaren uitgegeven. Onze numismaten besteden een groot deel van hun tijd aan het selecteren van de mooiste exemplaren om uw spectaculaire reeks aan te vullen.