Veel mensen dromen ervan. Een reis door de V.S.
Starten in New York en direct gratis doorreizen naar Delaware en vervolgens door alle Staten van de V.S. Tijdens uw reis ontdekt u leuke feiten over de Staten waar u doorheen reist en verzamelt u haast ongemerkt een jaloersmakende collectie 24-karaats goud vergulde Dollarmunten bij elkaar.

Check in om uw reis te starten, u ontvangt het volgende gratis thuis.

  • 2 GRATIS officiële Dollar Herdenkingsmunten, u betaalt alleen verzendkosten
  • Elke Limited Edition munt ter ere van een specifieke Staat in de V.S.
  • Royaal verguld met 24-karaats goud
  • Uit de originele set "50 State Quarters" van de U.S. Mint uitgegeven tussen 1999 - 2008
  • Maandelijks ontvangt u vrijblijvend 3 nieuwe 24-karaats goud vergulde Dollarmunten uit deze prachtige set, u leest er alles over in het tabblad “Reserveringsservice”
  • U ontvangt bij de 2 GRATIS munten 2 Certificaten en ook direct gratis de handige verzamel(road)map 

Ontdek de V.S. aan de hand van deze gelimiteerde Herdenkings Dollarset
Wat deze set zo enorm leuk maakt is dat u de verschillende Staten van de V.S. ontdekt aan de hand van de prachtige 24-karaats goud vergulde Dollarmunten en de Certificaten die u er gratis bij ontvangt.

Elke munt is anders en bevat een voor die Staat specifiek motief. Dit kan variëren van de Space Shuttle (Florida), tot de Rocky Mountains (Colorado), Yosemite National Park (California), tot een Indycar (Indiana).

Deel uw verzamelplezier
Elke munt bevat het jaartal waarop de Staat toetrad tot de Verenigde Staten. Op het bijbehorende gratis Certificaat treft u de vlag van de Staat maar ook de oppervlakte, de ligging in de V.S. de hoofdstad en het aantal inwoners. De set neemt u zo mee op een droomreis door de V.S. onderweg leert u leuke feiten over de Staten en haar beroemde inwoners en verzamelt u een jaloersmakende collectie goud vergulde Dollarmunten bij elkaar.

Deze set is zeer geschikt om uw verzamelplezier te delen met uw kinderen of kleinkinderen. Check nu in en start uw roadtrip door de V.S. U betaalt alleen de verzendkosten.

Specificaties
Kwaliteit:
Uncirculated
Metaal:
24 karaats verguld
Land van uitgifte:
Verenigde Staten
Nominale waarde:
1/4 Dollar
Diameter:
24,26 mm
Voorzijde:
George Washington
Achterzijde:
Staat specifieke afbeelding
Oplage:
10.000 complete sets wereldwijd

Limited Edition Herdenkingsdollars
Vandaag ontvangt u de munt van de staat Delaware en gratis die van de staat New York. De complete collectie originele goud vergulde Herdenkingsdollars bestaat uit 50 munten. Eén munt voor elk van de Amerikaanse Staten. Deze uitzonderlijke reeks is met veel zorg samengesteld door de United States Mint. De originele set is uitgegeven tussen 1999 en 2008. Destijds werden elk jaar 5 nieuwe Dollars uitgegeven op volgorde van de verjaardag van de betreffende staat. Het duurde toen dan ook maar liefst 10 jaar om de hele collectie te verzamelen.

Onze uitzonderlijke Reserveringsservice 
Met onze speciale Reserveringsservice kunt u deze exclusieve, met 24-karaats goud vergulde collectie nu circa 10 keer sneller compleet maken. Zo bent u straks de trotse bezitter van de complete set met Officiële Herdenkingsdollars.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u bovendien geen enkel risico. Om verzendkosten te besparen ontvangt u maandelijks 3 nieuwe Dollar munten voor € 12,95 per stuk + 1x verzendkosten a € 4,95. U ontvangt de munten geheel vrijblijvend op zicht, zonder enige aankoopverplichting.

U betaalt alleen wanneer u de munten wenst te behouden. Als u deze niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze klantendienst. Zij helpen u om uw bestelling veilig en kosteloos te retourneren, zonder discussie.

GRATIS accessoires
Bij deze collectie ontvangt u tevens vele gratis accessoires:

  • GRATIS handige verzamelmap bij de eerste munten
  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munten
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsule bij elke munt

Bestel vandaag nog dit uitzonderlijke privilege aanbod en maak op een super-voordelige manier kennis met het verzamelplezier van deze originele Amerikaanse Dollars. Eén van de populairste verzamelgebieden wereldwijd.

Toch nog vragen?
Zijn nog niet al uw vragen over deze uitzonderlijke reeks beantwoord. Neemt u dan a.u.b. gratis contact op met onze Klantenservice. Zij beantwoorden graag al uw vragen over deze Officiële set Herdenkingsdollars en zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800-500 52.