1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

Bestel nu deze prachtige Belgische Euromunt, een must-have voor de Belgische muntverzamelaar

 • Originele Belgische 2023 €2,5 ‘Fietsbeleving in België’
 • De munt wordt geleverd in een originele coincard
 • Munt is Nederlandstalig
 • Geslagen in de hoge muntkwaliteit: Briliant Uncirculated
 • Slechts 30.000 stuks van geslagen!
 • Geen vervolgleveringen

Over deze officiële Belgische uitgifte

Deze unieke munt is geslagen ter ere van de fietsbeleving in België. Ons land is een prachtig fietsland. Of het nou gaat om wielrenners, plezierfietsers of pendelaars, op de fiets geniet iedereen van ons zo mooie landschap.

De munt is ontworpen door Iris Bruijns en toont een sportieve fietser die over een door spaken gevormd pad door het prachtige Belgische landschap fietst. De munt wordt geleverd een fraaie en kleurrijke coincard die de munt beschermd.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige Euromunt niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

De oplage van slechts 30.000 stuks zorgt ervoor dat slechts een heel klein deel van de Belgen er een kan aanschaffen. Bestel daarom direct! U vindt deze munt nergens anders goedkoper!

 

Wilt u liever de Franstalige versie, klik dan hier.

Normaal betaalt u voor deze 3 gewilde € 2 Herdenkingsmunten € 44,95. Nu tijdelijk slechts € 14,95 én wij doneren ook nog eens €2 aan Oekraïne!

Bij bestelling ontvangt u het volgende:

 • De speciale € 2 Herdenkingsmunt - LT 2023 - Één met Oekraïne uit 2023
 • De speciale € 2 Herdenkingsmunt - BE 2008 – 60 Jaar verklaring Rechten van de mens
 • De speciale € 2 Herdenkingsmunt - FR 2015 – 70 Jaar Vrede in Europa
 • Alle 3 de strikt gelimiteerde munten worden u geleverd in de hoge verzamelkwaliteit Uncirculated, rechtstreeks van de Munt in uw verzameling
 • Onze Reserveringsservice waarmee u nooit meer een € 2 Herdenkingsmunt hoeft te missen. Maandelijks krijgt u vrijblijvend 3 gewilde € 2 Herdenkingsmunten thuisgestuurd in de hoge kwaliteit Uncirculated. Nieuwe gewilde exemplaren worden automatisch toegevoegd 
 • De munten worden geleverd in beschermende capsule met Certificaat van Echtheid
 • Voor elke bestelling doneren wij €2 aan het Rode Kruis tbv de inwoners van Oekraïne

Voorwaarden
U krijgt de 3 munten vrijblijvend 14-dagen thuis op zicht. In het onwaarschijnlijke geval dat de munten niet aan uw verwachting voldoen is retourneren altijd eenvoudig en gratis.


Reserveringservice: 2-Euro Herdenkingsmunten

Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod profiteert u tevens van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt voortaan als eerste, geheel vrijblijvend de andere 2-Euro Herdenkingsmunten. Maandelijks sturen wij u een set van drie stuks 2-Euro Herdenkingsmunten toe voor slechts € 44,95 (incl. €4,95 voor verzending), zonder enige aankoopverplichting. 

Nieuwe, vaak zeer gewilde exemplaren worden regelmatig toegevoegd
 aan deze reeks

Bij de 2-Euro Herdenkingsmunten Reserveringsservice ontvangt u gratis waardevolle accessoires:
• Elke munt wordt geleverd in een beschermende capsule
• Een luxe cassette bij uw tweede levering
• Een Certificaat van Echtheid bij iedere munt
• Een Certificaat van Eigendom

100% tevreden of geld terug garantie
Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent, dan kunt u de munten altijd binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

Zo krijgt u de kans om een unieke reeks op te bouwen met alle 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst.
Let op: de euromunten van de ministaatjes Andorra, Malta, Liechtenstein, San Marino, Monaco en Vaticaanstad zijn vanwege hun schaarste en hoge verzamelwaarde niet standaard opgenomen in deze collectie.​

U kunt de Reserveringsservice te allen tijde stopzetten
U kunt op ieder ogenblik de speciale Reserveringsservice kosteloos stopzetten of het tempo van uw leveringen laten aanpassen.

Verzamel nu een unieke reeks met de meest gewilde en geliefde 2-Euro Herdenkingsmunten. Als kennismakingsaanbod betaalt u nu slechts € 14.95 (normaal € 44,95) voor de eerste set 2-Euro Herdenkingsmunten.

Session pixel