De meeste gewilde 2-Euro Herdenkingsmunten

Kwaliteit: Uncirculated | Elke maand drie nieuwe herdenkingsmunten | Slechts € 14,95

Start van de '2-Euro Herdenkingsmunten' collectie

Bestel en ontvang:

  • Originele uitgiften, wettig betaalmiddel in alle Eurolanden
  • Beschikbaar in beperkte oplage
  • In de verzamelkwaliteit ‘uncirculated’
  • Geleverd met een Certificaat van Echtheid
  • Type: Start van een reeks
  • Beschikbaarheid: Voorraad beperkt
Normaal € 44,95
Nu slechts: € 14,95

Wist u dat elk Euroland slechts 2 herdenkingseuro’s per jaar mag uitgeven? Tot 2013 was dit zelfs maar één maal per jaar. Stuk voor stuk speciale uitgiften die elk jaar weer uitgroeien tot de meest populaire verzamelmunten van Europa. Bovendien worden deze gewilde euromunten maar in een beperkt oplage uitgegeven. U zult deze munten bijna nooit in een 'uncirculated' kwaliteit tegenkomen.

Stuk voor stuk redenen om ervoor te kiezen deze munten te verzamelen met onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt periodiek geheel vrijblijvend een set van 3 originele munten in de hoge kwaliteit 'uncirculated'. De eerste levering is een set met drie zeer gewilde 2-Euro Herdenkingsmunten uit Frankrijk 2015, Italïe 2014 en Spanje 2014. U ontvangt de set met een introductiekorting van € 30 waardoor u slechts € 14,95 betaalt (i.p.v. € 44,95).Het verzamelen van de meeste gewilde herdenkingseuro's was nog nooit zo gemakkelijk.
Door nu deze set met 3 gewilde euromunten te bestellen ontvangt u niet alleen een aanzienlijke introductiekorting van wel € 30, waardoor u slechts € 14,95 betaalt (i.p.v. € 44,95). U verzilvert bovendien het voordeel dat u automatisch ingeschreven wordt op onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste maandelijks een set van 3 munten. Munten die als wettig betaalmiddel gelden, maar eigenlijk nooit in het reguliere betalingsverkeer terecht komen vanwege de hoge verzamelwaarde.

U ontvangt alle munten geheel vrijblijvend. Wanneer u niet 100% tevreden bent kunt u deze ten alle tijden kosteloos terugsturen. Onze Klantendienst staat voor u klaar om u hierbij te helpen. Ook de speciale Reserveringsservice kan op elk gewenst moment kosteloos stopgezet worden.

Als u vandaag bestelt, ontvangt u de volgende drie 2-euro herdenkingsmunten: 

1. Frankrijk (2015) - 70 jaar Vrede in Europa
2. Spanje (2014) - Troonswisseling Juan Carlos / Felipe VI
3. Italië(2014) - 450ste verjaardag Galileo Galilei

Normaal€ 44,95
Nu slechts:€ 14,95
Specificaties
Metaal:
Koper
Gewicht:
8,50 gram
Land van uitfifte:
Europa
Kwaliteit:
Uncirculated
Formaat:
25,75 mm
Nominale waarde:
2 Euro

Verzamel nu een unieke reeks met de meest gewilde en geliefde 2-Euro Herdenkingsmunten. Als kennismakingsaanbod betaalt u nu slechts € 14,95 (normaal € 44,95) voor de eerste set 2-Euro Herdenkingsmunten.

Reserveringservice: 2-Euro Herdenkingsmunten

Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod profiteert u van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt voortaan als eerste, geheel vrijblijvend de andere 2-Euro Herdenkingsmunten. Maandelijks sturen wij u een set van drie 2-Euro Herdenkingsmunten toe voor slechts € 44,95 (incl. €4,95 voor verzending),  zonder enige aankoopverplichting.

Zo krijgt u de kans om een unieke reeks op te bouwen met alle 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst.

Bij de 2-Euro Herdenkingsmunten Reserveringsservice ontvangt u gratis waardevolle accessoires:
• Elke munt wordt geleverd in een beschermende capsule
• Een luxe cassette bij uw vierde levering
• Een Certificaat van Echtheid bij iedere munt
• Een Certificaat van Eigendom

100% tevreden of geld terug garantie
Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent, dan kunt u de munten altijd binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

U kunt de Reserveringsservice te allen tijde stopzetten
U kunt op ieder ogenblik de speciale Reserveringsservice kosteloos stopzetten of het tempo van uw leveringen laten aanpassen.

Voor de leveringen die vallen binnen de Reserveringsservice, verwijzen wij u graag naar de informatie onder de titel ‘Vervolgleveringen’.