Wist u dat elk Euroland slechts 2 Herdenkingseuro’s per jaar mag uitgeven?

Vaak zijn deze munten bij uitgifte direct uitverkocht, en dus bestuderen de meeste verzamelaars elke 2-euromunt in hun portemonnee aandachtig om de waardevolle herdenkingsmunten voor zichzelf te houden. U hoeft niet langer te wachten tot deze gelimiteerde munten toevallig in uw bezit komen.

De officiële 2-Euro Herdenkingsmunten behoren tot de populairste munten van Europa, maar worden slechts in een zeer beperkte oplage geslagen. Elk exemplaar is daarmee een gewild verzamelobject. Hierbij nodigen wij u deze 3 zeer speciale en uiterst populaire 2-Euro Herdenkingsmunten te bestellen voor slechts € 14,95. Normaal kost deze set € 44,95. U bespaart direct € 30 !

U ontvangt de Belgische 2-Euro ter ere van de 100ste verjaardag van de Groote Oorlog, een Franse 2-Euro voor de 70ste verjaardag van D-day, en een Nederlandse 2-Euro ter ere van de troonswisseling. Het Belgische Munthuis is vaak in staat deze munten direct bij de nationale munthuizen in te kopen. Doordat wij ze bij de bron inkopen, zijn de munten ook nog eens in de hoge verzamelkwaliteit: “Uncirculated”.

Normaal kost een set originele Herdenkingseuro’s € 44,95, nu betaalt u slechts € 14,95.
Verzamel vanaf vandaag de 2-Euro Herdenkingsmunten en geniet direct van een korting van € 30!

Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod, profiteert u van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt als eerste maandelijks, een set van drie 2-Euro Herdenkingsmunten. Zo krijgt u de kans een bijzondere reeks uit te bouwen met 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst. Deze speciale Reserveringsservice kan op elke gewenst moment geheel kosteloos worden stopgezet.

Bovendien ontvangt u als trouwe verzamelaar GRATIS ACCESSOIRES, bijvoorbeeld een prachtige verzamelcassette. Start vandaag nog uw 2-Euro Herdenkingscollectie, en geniet eenmalig van een korting van € 30!

Specificaties
Kwaliteit:
Uncirculated
Metaal:
Koper
Land van UItgifte:
Europa
Nominale waarde:
2 Euro
Gewicht:
8,50 gram
Diameter:
25,75 mm

Verzamel nu een unieke reeks met de meest gewilde en geliefde 2-Euro Herdenkingsmunten. Als kennismakingsaanbod betaalt u nu slechts € 14,95 (normaal € 44,95) voor de eerste set 2-Euro Herdenkingsmunten.

Reserveringservice: 2-Euro Herdenkingsmunten

Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod profiteert u van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt voortaan als eerste, geheel vrijblijvend de andere 2-Euro Herdenkingsmunten. Maandelijks sturen wij u een set van drie 2-Euro Herdenkingsmunten toe voor slechts € 44,95 (incl. €4,95 voor verzending),  zonder enige aankoopverplichting.

Zo krijgt u de kans om een unieke reeks op te bouwen met alle 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst.

Bij de 2-Euro Herdenkingsmunten Reserveringsservice ontvangt u gratis waardevolle accessoires:
• Elke munt wordt geleverd in een beschermende capsule
• Een luxe cassette bij uw vierde levering
• Een Certificaat van Echtheid bij iedere munt
• Een Certificaat van Eigendom

100% tevreden of geld terug garantie
Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent, dan kunt u de munten altijd binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

U kunt de Reserveringsservice te allen tijde stopzetten
U kunt op ieder ogenblik de speciale Reserveringsservice kosteloos stopzetten of het tempo van uw leveringen laten aanpassen.