Extra goud vergulde uitgifte
Kies net als de meeste verzamelaars voor de populairste optie. Dan krijgt u het officiële jubileum biljet en daarbij direct ook de eerste 24-karaats goud vergulde jubileumuitgifte uit de speciale 20 jaar Euro reeks. Deze kleurrijke uitgifte is een exclusief eerbetoon aan de eerste Euromunten van de Eurolanden. Op deze eerste uitgifte o.a. de eerste Euromunt van België.

Bestel Nu deze populaire optie 
Voor slechts € 15 extra ontvangt u de 24-karaats goud vergulde officiële jubileumuitgifte.

Bestel nu en u ontvangt:

✔ Een strikt gelimiteerd officieel jubileum Euro-biljet
✔ Een kleurrijke 24-karaats goud vergulde jubileumuitgifte
✔ Geslagen in de hoge verzamelkwaliteit: BU 
✔ Vrijblijvend 5 vervolgleveringen met onze Reserveringsservice
✔ Inclusief Certificaat van Echtheid en Certificaat van Eigendom

Bestel nu uw jubileum bankbiljet + De 24-karaats goud vergulde uitgifte!

Let op - Vanwege de overdonderende populariteit van deze bijzondere Herdenkingsuitgifte kunnen wij deze pas in de eerste week van April uitleveren. Bestel nu dan staat u vooraan in de rij en bent u in ieder geval zeker van zowel het biljet als de Herdenkingsuitgifte.

Specificaties
Metaal v/d uitgifte:
24-karaats goud verguld
Kwaliteit v/d uitgifte:
Brilliant Uncirculated
Gewicht v/d uitgifte:
28,7 gram
Diameter v/d uitgifte:
38,61 mm
Voorzijde:
De eerste Euromunt van België, Nederland, Duitsland en Luxemburg
Keerzijde:
Jaartallen 2002-2022 | omschrift: Motto van de Europese Unie
Limitering:
4.999

Net als het officiële jubileum bankbiljet ter ere van 20 jaar Euro is ook de officiële uitgifte die u vandaag kunt bestellen exclusief bij Het Belgische Munthuis verkrijgbaar. De eerste uitgifte ‘20 jaar Euro met de eerste Euromunt van België’ is een Officiële uitgifte en onderdeel van de exclusieve korte 6-delige reeks  uitgiften ter ere van dit Euro jubileum.

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice kunt u eenvoudig deze jubileumreeks bij elkaar verzamelen. U ontvangt maandelijks 1 van de 5 andere strikt gelimiteerde 24-karaats goud vergulde uitgiften geheel vrijblijvend thuis op zicht. De prijs van deze vervolgleveringen is € 39,95 (inclusief verzending). Iedere uitgifte uit de korte reeks is een uniek nieuw en kleurrijk ontwerp een eerbetoon aan de eerst Euromunt van elk van de Eurolanden.

Eenvoudig en gratis retourneren
U ontvangt de officiële uitgiften vrijblijvend thuis op zicht. Indien een uitgifte onverhoopt niet aan uw wensen voldoet dan kunt u deze kosteloos en zonder discussie retourneren.

20 Jaar de Euro
De korte jubileumreeks bestaat uit nog 5 andere uitgiften, elke uitgifte bevat de 4 eerste Euromunten van 4 van de Eurolidstaten. Elke uitgifte is geslagen in de hoge verzamelkwaliteit: BU en royaal verguld met 24-karaats Fairmined goud,

Start vandaag nog met het verzamelen van deze exclusieve strikt gelimiteerde 24-karaats goud vergulde jubileumreeks. Bestel de eerste uitgifte met daarop o.a. de eerste Belgische Euromunt. U ontvangt daarbij ook het exclusieve jubileum bankbiljet.