Bestel nu de Elvis – Jailhouse Rock munt dan ontvangt u het volgende thuis:

 • De officiële Elvis munt – Jailhouse Rock, past perfect in uw Elvis map
 • De munt is groter dan uw gratis munt en royaal verguld met 24-karaats goud
 • Strikt gelimiteerd en geslagen in een hoge verzamelkwaliteit
 • Onze vrijblijvende Reserveringsservice waarmee u de grootste kans maakt uw Elvis muntenreeks helemaal compleet te kunnen maken. Maandelijks sturen wij 1 van de 4 andere goud vergulde Elvis – Greatest Hits munten vrijblijvend naar u op.
 • Wordt geleverd in een beschermende capsule compleet met Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert
 • Tijdelijk met € 20 directe korting voor slechts € 24,95 inclusief verzendkosten

Jailhouse Rock
Wekenlang stond Jailhouse Rock bij ons in de Top 40. In de V.S. stond het nummer bovenaan de Billboard Hot 100 en het gerenomeerde tijdschrift Rolling Stone plaatste het nummer op #67 in hun lijst van 500 Greates Songs of All time. Ook nu ruim 65 jaar na de release is het één van Elvis eerste songs waar mensen aan denken wanneer ze gevraagd wordt een Elvis hit te noemen. Wij eren deze geweldige Elvis song met het iconische beeld uit de film op de strikt gelimiteerde 24-karaats goud vergulde munt die u vandaag met € 20 korting kunt bestellen.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen niet goed geld terug garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige Elvis munt niet aan uw wensen voldoet is retourneren bovendien altijd gratis en eenvoudig.

Maar bestel snel
De Elvis – Jailhouse Rock munt is strikt gelimiteerd. Wij geven slechts een beperkt aantal Elvis munten weg met €20,- korting. Wacht daarom niet maar bestel nu uw goud vergulde officiele Elvis munt.

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
24-karaats goud verguld
Land van uitgifte:
Gibraltar
Kwaliteit:
Hoge verzamelkwaliteit
Diameter:
38.6 mm
Gewicht:
28.28 mm
Voorzijde:
Wapen van Gibraltar
Achterzijde:
Elvis Presley- Jailhouse rock
Oplage:
49.999 wereldwijd

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice ontvangt u maandelijks 1 van de 4 andere leveringen uit deze korte strikt gelimiteerde reeks 'Elvis Presley Greatest Hits' geheel vrijblijvend thuis op zicht.

Goud verguld
De prijs van de vervolgleveringen is € 40 (+ €4,95 verzendkosten). Iedere munt uit de korte reeks is verguld met 24-karaats goud. Elke munt heeft een uniek ontwerp.

U ontvangt uw munt vrijblijvend thuis op zicht. Indien u een munt onverhoopt niet wenst te behouden dan neemt u contact op met onze Klantenservice. Zij helpen u de munt kosteloos en zonder discussie retour te sturen.

'Elvis Presley Greatest Hits', 5 munten
De korte collectie bestaat uit de volgende 5 met 24-karaats goud vergulde grote munten:

 • Jailhouse rock (deze kunt u vandaag bestellen)
 • All shook up
 • Can't help falling in love
 • Don’t be cruel/Hound Dog
 • Heartbreak hotel

Zorg dat u dit prachtige eerbetoon aan de 'Elvis Presley Greatest Hits' niet mist, reserveer nu uw Elvis “Jailhouse Rock” 24-karaats goud vergulde Herdenkingsmunt. Op = Op!