100 jaar geleden overleed één van de beroemdste ingenieurs ooit, Gustave Eiffel. Eiffel was een Frans ingenieur die ons enkele van de bekendste bouwwerken ter wereld naliet. Ter ere van zijn prestaties komen wij nu met een zeer exclusieve Eiffel goudbaar. Een uniek en waardevol verzamelobject, bestel hem nu en u ontvangt het volgende thuis:

  • Een 24-karaats goudbaar van 2,5 gram goud
  • Met portret van Eiffel en op de achtergrond het symbool van Parijs de Eiffeltoren
  • Geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • Strikt gelimiteerd tot slechts 100 stuks wereldwijd en een fractie daarvan slechts voor BE
  • Complete levering in luxe verpakking met Certificaat van Echtheid

Gustave Eiffel
Zijn beroemdste werk is natuurlijk het symbool van Parijs, de Eiffeltoren. Maar ook het Vrijheidsbeeld in New York is van zijn hand. Eiffel heeft over de hele wereld prachtige soms ronduit iconische bouwwerken neergezet. Van Peru tot Vietnam, van Hongarije tot Egypte. Ook ons land werd niet overgeslagen. Eiffel bouwde hier de Temsebrug over de Schelde. Helaas werd dit prachtige bouwwerk tijdens de Tweede Wereldoorlog vernietigd.

Bestel nu dit prachtige gouden eerbetoon aan de iconische Eiffel, optioneel betaalt u in 3 termijnen zonder rente.

N.B. – Deze prachtige goudbaar is een uniek en compleet product. In de luxe bewaardoos is nog ruimte om ook de bovenkant van de Eiffeltoren toe te voegen op een tweede 24-karaats goudbaar. Zo ontstaat een nog completer en exclusiever verzamelobject. Heeft u interesse dan kunt u dat telefonisch doorgeven.

Specificaties
Metaal:
24 karaats goud
Gewicht:
2.5 gram
Voorzijde:
Portret van Gustav Eiffel
Kwaliteit:
Proof
Oplage:
100 stuks wereldwijd