Zilver van recorddiepte
Deze zilveren munt is niet zomaar een vondst. Het is onderdeel van een historische WWII schat die van recorddiepte is geborgen. De sensatie van het vinden van deze munt en het feit dat deze zo'n lange tijd onder water heeft gelegen, maken het tot een waardevol stuk geschiedenis dat elke muntverzameling zal verrijken.

Professioneel geconserveerd
Onze experts hebben ervoor gezorgd dat deze zilveren scheepswrakmunt in zijn oorspronkelijke pracht is hersteld. De details en het vakmanschap zijn verbluffend bewaard gebleven, waardoor dit stuk nog waardevoller wordt.

Geschiedenis tot leven gebracht
Wacht niet langer en voeg dit unieke pronkstuk toe aan uw verzameling. Wees er snel bij, want deze munt maakt deel uit van de diepste oceaanschat die ooit is geborgen en er is maar een beperkte hoeveelheid van deze munten beschikbaar.

Het aantal beschikbare munten dat gered is van recorddiepte is beperkt. Mis deze kans niet. Bestel nu en haal voor slechts € 300 een uniek stuk geschiedenis in huis!

Specificaties
Jaar van uitgifte :
1904
Metaal:
Zilver
Nominale waarde:
1 Indiaase zilveren Rupee
Diameter:
30.5 mm
Gewicht:
10.63 gram
Voorzijde:
Portret van de Britse Koning Edward VII
Achterzijde:
Nominale waarde, jaar van uitgifte
Bijzonder:
Deze zilveren munt was onderweg naar Engeland met als doel de Britse oorlogsmachine draaiende te houden. Het schip dat de munt vervoerde werd tot zinken gebracht. 70 jaar later werd deze munt gered van een recorddiepte.