Verzilver uw waarde-cheque vandaag nog!

U heeft binnen 30 seconden 3 dezelfde muntparen gevonden en bovendien de Hoofdprijs gewonnen! Dit geeft u de unieke kans om vandaag een prachtige gouden 20 Frank Albert I te bestellen met enorme korting.

Dit is het moment voor u!

Het is erg ongebruikelijk om zoveel korting te geven op historische gouden munten. Dit is dan ook het moment voor u om deze prachtige munt aan te schaffen! Een munt die bovendien op het verlanglijstje van heel veel verzamelaars staat!

Over de gouden 20 Frank Albert I die u nu met korting kunt bestellen

Deze 20 Frank Albert I uit 1914 is niet alleen de eerste gouden 20 Frank het is gelijk ook de enige 20 Frank geslagen onder Albert I. Na de oorlog was goud dusdanig kostbaar dat er geen nieuwe gouden Franken Albert I meer werden geslagen. De oplage van de munt is hierdoor zeer beperkt gebleven. Slechts 0,85% van de gouden 20 Franken is een Albert I.

Bovendien is dit de eerste munt ooit waarvan zowel een Nederlandse als een Franse versie werd geslagen. De legende op de voorzijde en het randschrift variëren per taal. U kunt hier vandaag de Nederlandse versie met grote korting bestellen.

Over de historische gouden 20 Frank Albert I

  • Massief gouden 20 Frank Albert I uit 1914
  • Geslagen in 6,45 gram 21,6 karaats goud
  • Zeldzaam, van alle gouden 20 Franken is slechts 0,85% een Albert I
  • Nederlands randschrift en legende
  • Onze Reserveringsservice waarmee u volledig vrijblijvend een complete kleine set verzamelt
  • Inclusief Certificaat van Echtheid en Certificaat van Eigendom

Maak gebruik van deze geweldige kans! Verzilver uw waarde-cheque en bestel deze prachtige gouden 20 Frank nu met flinke korting. Let op de voorraad is beperkt!

Specificaties
Jaar van Uitgifte:
1914
Land van Uitgifte:
België
Nominale waarde:
20 Belgische Frank
Metaal:
Massief goud (900/1000)
Diameter:
21 mm
Gewicht:
6,45 gram
Kwaliteit:
Zeer fraai
Voorzijde:
Portret van Koning Albert I naar links
Keerzijde:
Wapen van België, nominale waarde en jaartal

Onze Reserveringsservice
Hiermee bent u in staat met het grootste gemak de korte reeks "Historisch Belgisch Goud" compleet te verzamelen. U ontvangt periodiek één van de 3 andere massief gouden Franken uit deze korte reeks voor € 599 per munt. U verplicht zich tot niets en betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u deze niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig, kosteloos en zonder discussie terug te sturen. U kunt de Reserveringsservice te allen tijde en direct stopzetten.

Direct GRATIS ACCESSOIRES.
U ontvangt bij deze korte reeks een officieel Certificaat van Echtheid bij elke levering en een Certificaat van Eigendom bij uw eerste levering. Een elegante verzamelkoffer om de prachtige set in op te bergen ontvangt u gratis bij uw tweede levering.

Overige munten uit de collectie Koninklijk Belgisch Goud van Weleer
De collectie ‘Historsich Belgisch Goud" bevat originele authentieke gouden Belgische Franken uitgebracht onder Koning Leopold I, Leopold II en Albert I, tussen 1834 en 1914. De munten zijn allen geslagen in massief goud (900/1000) en zijn van de hoogst beschikbare kwaliteit. Doordat veel munten in het verleden zijn omgesmolten, in sieraden zijn verwerkt dan wel door verzamelaars vastgehouden worden, zijn de meeste munten uit de reeks schaars.

Het Belgische Munthuis zal er alles aan doen, om voor u de korte collectie "Historisch Belgisch Goud’ compleet te verzamelen. Alle munten worden in een beschermende capsule geleverd, ze zijn stuk voor stuk van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij elke munt zit een Certificaat dat de echtheid bewijst.

Het Belgische Munthuis waarborgt, zonder tijdslimiet of andere beperkingen, dat iedere munt in deze collectie authentiek is.