Bestel nu deze strikt gelimiteerde Diana munt voor slechts € 19,95 inclusief gratis verzending. U ontvangt dan het volgende thuis:

  • Een exclusief eerbetoon aan Prinses Diana 25 jaar na haar overlijden
  • De munt is geslagen in massief Humanium en verguld met 24-karaats Fairmined goud
  • Numismatische geschiedenis! Deze munt is onderdeel van de eerste Humanium muntenset ter wereld
  • Onze Reserveringsservice waarmee u eenvoudig de korte Humanium Diana reeks bij elkaar verzamelt. U ontvangt gedurende 2 maanden vrijblijvend 1 Diana munt per maand.
  • Inclusief Certificaat van Echtheid en beschermende capsule

Wat maakt deze munt zo bijzonder
De strikt gelimiteerde munt die u nu tijdelijk met enorme korting kunt bestellen is geslagen in zeldzaam Humanium, een metaal schaarser dan goud dat gemaakt wordt van in beslag genomen omgesmolten vuurwapens. Het exclusieve metaal zorgt er zo voor dat de wereld een beetje veiliger wordt.

Een doel dat perfect aansluit bij de humanitaire die Diana was. Ze was groot voorvechter van een verbod op landmijnen. Wereldberoemd zijn de foto’s waarop ze door een mijnenveld in Angola liep om de aandacht daarop te vestigen.

Humanium is zeer hard en moeilijk te verwerken daarom wordt het alleen gebruikt voor luxeproducten in kleine oplagen zoals deze exclusieve munt die u vandaag kunt bestellen.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat dit prachtige stuk numismatische geschiedenis niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Bestel snel
Uw Humanium Diana munt is strikt gelimiteerd u kunt hem nu tijdelijk met korting bestellen voor slechts € 19,95 inclusief gratis verzending. Wacht daarom niet, bestel nu uw Diana munt en wordt een onderdeel van de numismatische geschiedenis.

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
Humanium, Fairmined goud verguld
Land van uitgifte:
Gibraltar
Kwaliteit:
Proof-like
Nominale waarde:
1 Crown
Gewicht:
28.28 gram
Diameter:
38.6 mm
Voorzijde:
Staatswapen van Gibraltar
Keerzijde:
Diana als moederfiguur. Rondom de afbeelding staan Diana’s favoriete Vergeet me niet bloemen, elementen uit haar Wapenschild en een banier met de tekst ‘THE PEOPLE’S PRINCESS’.

Reserveringsservice

In augustus 2022 is het 25 jaar geleden dat een van de meest iconische en invloedrijke vrouwen die de wereld ooit heeft gekend is overleden. The People's Princess, Diana Spencer, oftewel Lady DI.

Wereldprimeur
Om deze speciale gebeurtenis te herdenken, hebben wij exclusiviteit gekregen om ’s werelds eerste Humanium munten te slaan. Een absolute wereldprimeur.

Humanium munten
Gemaakt van in beslag genomen omgesmolten wapens is Humanium schaarser en zeldzamer dan zilver of goud. Het is technisch zeer moeilijk om munten te slaan van dit metaal, toch hebben wij een drietal prachtige munten weten te ontwerpen die eer doen aan de nalatenschap van de Prinses van het Volk.

Wij hebben bewust gekozen voor dit unieke metaal omdat het een bijdrage levert aan de wereldwijde ontwapening en zo bijdraagt in de hoop op vrede over de hele wereld. Prinses Diana zou als voorvechter van een verbod op landmijnen zeker achter de keuze van dit metaal hebben gestaan.

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice ontvangt u maandelijks 1 van de 2 andere leveringen uit deze korte strikt gelimiteerde massief Humanium reeks “Prinses Diana Prinses van het Volk” geheel vrijblijvend thuis op zicht.

Goud verguld
De prijs van de vervolgleveringen is € 69,95 (inclusief verzending). Iedere munt uit de korte reeks is gelagen in bijna 1 Oz Humanium en vervolgens verguld met 24-karaats Fairmined goud. Dit is goud gewonnen met oog voor mens en natuur en daarmee het zeldzaamste goud ter wereld. Elke munt heeft een uniek ontwerp en samen vertellen ze het levensverhaal van Prinses Diana.

U ontvangt uw munt vrijblijvend thuis op zicht. Indien u een munt onverhoopt niet wenst te behouden dan neemt u contact op met onze Klantenservice. Zij helpen u de munt kosteloos en zonder discussie retour te sturen.

Prinses Diana collectie, 3 munten
De korte collectie bestaat uit de volgende 3 massief Humanium en 24-karaats Fairmined goud vergulde grote munten:

  • Diana als moeder (deze kunt u vandaag met korting bestellen)
  • Diana als humanitaire
  • Diana haar nalatenschap

Zorg dat u dit prachtige eerbetoon aan de "Prinses van het Volk" niet mist, reserveer nu uw Diana “The Mother” Humanium met goud vergulde Herdenkingsmunt. Op = Op!