Bestel vandaag nog - complete sets zijn altijd waardevoller voor verzamelaars

Uw Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018 is de eerste van een bijzondere set herdenkingsmunten die het complete verhaal van de Groote Oorlog vertellen, uitgegeven in samenwerking met het In Flanders Fields Museum.

De populariteit van deze munten heeft ons verrast en is zelfs zo hoog dat het onmogelijk is gebleken om de vraag bij te houden. De levertijd van deze munten dreigt op te lopen tot enkele maanden.

Omdat u de eerste munt van deze set met succes hebt besteld, krijgt u vandaag de nog de kans om uw verzameling te vervolledigen met de mini-reeks van 6 munten behorende bij uw ‘Groote Oorlog’-herdenkingsset.

Schrijf u vandaag nog in en ontvang voor slechts €34,95 (incl €4,95 voor verzending) :

 • De eerste munt die het verhaal vertelt van de mobilisatie van de troepen
 • Een Limited Edition munt met uitzonderlijke specificaties:
  • Grote diameter van 38,6 mm en extra dik
  • Volledig gehuld in puur zilver
  • Gedeeltelijk verrijkt met 24-karaats goud
  • Geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit: Proof
 • GRATIS accessoires als beschermende muntcapsule en het Officiële Certificaat van Echtheid

Voorkom dat wij u moeten teleurstellen
De wereldwijde limitering van 49.999 exemplaren. Dit betekent dat wanneer de munt volledig uitverkocht is wij uiteindelijk slechts op 1 op de 10 verzamelaars de mini-reeks kunnen aanbieden. Slechts 10% van alle mensen die in het bezit zijn van de Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018 zal dan in staat zijn de set helemaal compleet te maken. De overige 90% zullen we helaas teleur moeten stellen en bestellingen worden behandeld in volgorde van ontvangst.

Reageer vandaag nog en maak uw set compleet!

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Cu85/Zn15, zwaar verzilverd – gedeeltelijk verguld
Jaar van Uitgifte:
2018
Land van Uitgifte:
Gibraltar
Nominale waarde:
1 Crown
Gewicht:
28,28 gram
Diameter:
38,6 mm
Voorzijde:
Portret Koningin Elizabeth II naar rechts - jaar van uitgifte - land van uitgifte - denominatie
Keerzijde:
Afscheid aan de trein in de begindagen van de Eerste Wereldoorlog Omschrift: WE WILL REMEMBER THEM 1914 – 1918
Oplage:
49.999

Maak uw set ‘100 jaar herdenking Groote Oorlog’ compleet

Laat deze kans dus niet voorbijgaan en eer de dappere, moedige manschappen, vluchtelingen en vele slachtoffers - de prijs van elke munt in de set is € 34,95 (incl. verzending). Een uitzonderlijke prijs voor een munt van Proof-kwaliteit met een luxe verrijking in zilver en goud!

Geslagen ter ere van de opgeroepen soldaten die naar het front vertrekken

In de begindagen van de Groote Oorlog dachten velen dat de soldaten met Kerstmis 1914 weer thuis zouden zijn. De oorlog kon nooit lang duren meende men. Er heerste dan ook vaak een opgewekte en optimistische stemming bij het afscheid bij de trein. Al snel na het begin van de Groote Oorlog in 1914 wist de vrouw en moeder bij de trein dat haar geliefde was ingestapt in een trein naar de hel. Dit afscheid kon wel eens voor altijd zijn.
 

Bestel nu en steun het In Flanders Fields Museum

Dit jaar komen verschillende landen samen in Flanders Fields om het einde van de Groote Oorlog - exact 100 jaar geleden - te herdenken. Herdenk met hen mee door uw set ‘100 Jaar Herdenking Groote Oorlog’ compleet te maken. Hiermee steunt u bovendien het In Flanders Fields Museum.

Van iedere aangeschafte munt doneert Het Belgische Munthuis een bedrag aan het museum, omdat het brengen van dit oorlogsverhaal een universele en eigentijdse vredesboodschap is en dus een belangrijke maatschappelijke opdracht. De eerste munt ter ere van de opgeroepen soldaten die naar het front vertrekken kan van u zijn voor slechts € 34,95 (incl. verzending).

De overige 5 munten uit de set worden u maandelijks zonder enige verplichting toegestuurd voor slechts € 34,95 per stuk (incl. verzending). U kunt ze in alle rust thuis bewonderen en u mag elke munt binnen 14 dagen retourneren. Ook kunt u op elk moment besluiten te stoppen met verzamelen.