Bestel nu de zuil van de Congreskolom en maak uw Wapenstilstand set helemaal compleet. Bestel nu en u ontvangt het volgende thuis:

  • De zuil van de Congreskolom in de hoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • Geslagen in 5 gram massief 24-karaats goud
  • U maakt zo de gehele Congreskolom van 24-karaats goud
  • Uw goudbaar wordt geleverd inclusief Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert, een veilig gevoel
  • Eenmalige levering, geen vervolgleveringen, geen enkele verplichting

Over de Congreskolom
Het Graf van de Onbekende Soldaat werd aangelegd aan de voet van de Congreskolom in Brussel. De symboliek is duidelijk. De Congreskolom herdenkt dat ons land in 1831 als zelfstandig Koninkrijk verder ging.

De Onbekende Soldaat gaf zijn leven in de Eerste Wereldoorlog om onze zelfstandigheid en onze vrijheid te verdedigen. In de Tweede Wereldoorlog deden vele dappere landgenoten hetzelfde. Voor al deze dapperen is het Graf van de Onbekende Soldaat in Brussel een monument om te rouwen en om de gevallenen te herdenken.

Maak uw Congreskolom nu helemaal compleet van 24-karaats massief goud. Dan bent u de trotse eigenaar van deze prachtige complete en exclusieve Wapenstilstand set.

Slechts 15 van deze goudbaren waarmee u uw Congreskolom compleet maakt zijn er beschikbaar. Bestel daarom nu uw goudbaar voor u te laat bent en de kans mist om deze prachtige set helemaal compleet te maken.

Specificaties
Metaal:
Massief 24-karaats goud
Jaar van uitgifte:
2021
Land van uitgifte:
Niue
Nominale waarde:
10 NZD
Diameter:
16*27mm
Gewicht:
5,0 gram
Voorzijde:
Tombe van de onbekende soldaat te Brussel (Congreskolom)
Achterzijde:
Beeltenis QEII, nominale waarde, Jaar van Uitgifte, Land van Uitgifte, gewicht
Kwaliteit:
Proof
Beschikbare oplage:
15 stuks