De Tweede Wereldoorlog in zilver

De meest complete Tweede Wereldoorlog set tot nu toe!

De Tweede Wereldoorlog blijft ons fascineren. De heldendaden maar ook de gruwelen van de oorlog houden ons tot op de dag van vandaag bezig. Dat merken wij ook, de Tweede Wereldoorlog is namelijk het populairste verzamelgebied bij Het Belgische Munthuis!

Fantastische Set

Onze numismaten hebben een fantastische set samengesteld met zilveren munten die allemaal in gebruik waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het betreft hier maar liefst 20 verschillende oorlogsmunten van landen over de hele wereld! Wij hebben de mooiste munten geselecteerd, zelf raak ik niet uitgekeken op de munten. Hun unieke symbolische motieven en glinsterende zilver blijft bewonderen.

Hoge Kwaliteit

Bedenkt u zich eens wat deze munten meegemaakt zullen hebben? Zijn ze met soldaten meegegaan op oorlogspad, of hebben ze een van de vele bombardementen overleefd? Misschien werden ze wel gebruikt als gelukssymbool voor gevechtspiloten? Ondanks de roerige tijd die ze hebben meegemaakt zijn de munten nog steeds in de hoge verzamelkwaliteit zeer fraai! De munten zijn unieke stukken en een weerspiegeling van hun tijd. Deze zeer complete set is een toevoeging aan elke verzameling.

Specificaties
Metaal:
Massief Zilver
Kwaliteit:
Zeer Fraai
Land van Uitgifte:
Divers