De Groote Oorlog in 7 exclusieve munten
Reserveer nu de Officiële Herdenkingsmunt 2018 en ontvang vrijblijvend voorrang op de volledige set

Om de belangrijke herdenking van de Groote Oorlog luister bij te zetten, geeft het In Flanders Fields Museum in samenwerking met Het Belgische Munthuis dit jaar een set Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunten uit. Iedere munt verteld een belangrijk deel van het verhaal van 14-18.

Start vandaag nog en ontvang voor slechts €39,95 (GRATIS verzending):

  • 1 Officiële 2018 In Flanders Fields Museum Herdenkingsmunt
  • De zeer schaarse Limited Edition in 24-karaats goud verguld en met kleur
  • Strikt gelimiteerd tot 500 exemplaren wereldwijd
    (1.000 x zeldzamer dan de reguliere Herdenkingsmunt)
  • GRATIS accessoires als de luxe In Flanders Fields Museum verzamelfolder, de Officiële Certificaten en een boek met de verhalen van de Groote Oorlog
  • Vrijblijvend de garantie op de complete set. Een uitzonderlijk voorrecht dat voor slechts 10% van de verzamelaars is weggelegd
  • Voor iedere verkoop wordt een donatie gedaan aan het museum

Door deze Limited Edition munt te bestellen ontvangt u direct 100% vrijblijvend het eerste recht op de andere 6 exclusieve munten van deze set uitgegeven in samenwerking met het In Flanders Fields Museum. Meer over deze munten leest u op het tabje ‘In Flanders Fields Museum set’.


Reserveer nu 1 van de slechts 500 Limited Edition’s en maak kans op 2 vrijkaartjes voor het In Flanders Fields Museum

Omdat u met de aankoop van deze Limited Edition Herdenkingsmunt het In Flanders Fields Museum ook direct financieel steunt, worden 10 gelukkige winnaars beloont met 2 GRATIS toegangskaartjes voor het museum in Ieper. Een aanrader voor iedere Belg!

Wacht geen seconde langer en bemachtig deze Limited Edition Herdenkingsmunt nu het nog kan!

 

Specificaties
Oplage:
500
Metaal:
24-karaats goud verguld
Kwaliteit:
Brilliant Uncirculated
Nominale waarde:
1/2 Crown
Land van UItgifte:
Gibraltar
Gewicht:
14,44 gram
Diameter:
32 mm

“Omdat het wezen van oorlog doorheen de tijd niet verandert, beschouwen wij het brengen van het oorlogsverhaal als een universele en eigentijdse vredesboodschap, en dus als een belangrijke maatschappelijke opdracht. Het In Flanders Fields Museum werkt nauw samen met partners die zijn missie delen en werkt binnen het kader van Ieper Vredesstad”.

J. Verschoore, Voorzitter In Flanders Fields Museum
 

Om de belangrijke herdenking van de Groote Oorlog luister bij te zetten, geeft het In Flanders Fields Museum in samenwerking met Het Belgische Munthuis dit jaar de O¬fficiële Groote Oorlog een set exclusieve Herdenkingsmunten uit. Iedere munt vertelt een deel van het verhaal, maak uw set dus compleet!

START VANDAAG MET DE GARANTIE OP DE COMPLETE SET [100% vrijblijvend]
Uw Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018 is de eerste van een bijzondere set herdenkingsmunten die het complete verhaal van de Groote Oorlog vertellen, uitgegeven in samenwerking met het In Flanders Fields Museum.
 

Wanneer u vandaag de eerste munt als exclusieve Limited Edition besteld, krijgt u vandaag de kans om uw verzameling te verrijken met de overige 6 munten van deze Groote Oorlog-herdenkingsset.
 

Zwaar verzilverd, gedeeltelijk verguld met 24-karaats goud – voor u slechts € 34,95
De munten uit de set die volgen zijn erg indrukwekkend. Zwaar verzilverd en gedeeltelijk verguld met 24-karaats goud, geslagen in het Crown size formaat van 38,6 mm, huldigen de munten in de set niet alleen de dappere en moedige troepen die ons land tijdens de Groote Oorlog verdedigden maar herdenken we ook de miljoenen getroffenen wereldwijd.

Limited Edition: elke munt geslagen in wereldwijd gelimiteerde oplage
Elk van de 6 vervolgleveringen van deze set is geslagen in een beperkte oplage, in de hoogst mogelijke verzamelkwaliteit Proof en ontvangt u met een Certificaat van Echtheid dat de specificaties en limitering van 49.999 exemplaren wereldwijd aangeeft. Wereldwijd zullen zo’n 500.000 herdenkingmunten worden weggegeven (niet deze exclusieve Limited Edition uiteraard).

Dit betekent dat slechts 10% van alle mensen die in het bezit zijn van de Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018, in staat zijn de set helemaal compleet te maken. De overige 90% zullen we helaas teleur moeten stellen. U begrijpt hoe waardevol uw voorrang op de complete set hierdoor is.


BESTEL NU EN STEUN HET IN FLANDERS FIELDS MUSEUM
Van iedere aangeschafte munt doneert Het Belgische Munthuis een bedrag aan het museum, omdat het brengen van dit oorlogsverhaal een universele en eigentijdse vredesboodschap is en dus een belangrijke maatschappelijke opdracht. Het vervolledigen van de set doet u overigens 100% vrijblijvend. U betaalt pas wanneer u de munt hebt ontvangen en besluit deze te houden.