Nogmaals van harte gefeliciteerd!
Uw persoonlijke waarde-cheque t.w.v. € 50 geeft u tijdelijk* recht op één 24-karaats gouden munt ter ere van de val van de Berlijnse Muur.

Een IJzeren Gordijn en de Berlijnse Muur waren in 1961 tot 1989 de scheiding tussen oost en west. Op 9 november gebeurde er iets opmerkelijks waar de inwoners jaren lang op hadden gewacht. Schabowski verklaarde op een persconferentie dat de inwoners van DDR vrij naar het westen mochten reizen. Een paar uur later gingen de grensovergangen in de Berlijnse Muur open.

In 2019 is het 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. Ter ere van dit jubileum is er nu een strikt gelimiteerd 24-karaats gouden munt uitgegeven. Dankzij uw waarde-cheque kunt u deze gouden munt – zolang de voorraad strekt – voor een uitzonderlijk gunstige prijs bemachtigen!

Deze exclusieve goudenmunt toont een vredesduif die over de gebroken Berlijnse muur vliegt in uitzonderlijk hoge verzamelkwaliteit: Reverse Proof.

Verzilver uw waarde-cheque vandaag nog en reserveer 1 van de 50 beschikbare munten voor slechts €49,95! Start vandaag voordelig uw collectie ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’. U ontvangt:

 • Kleinste en betaalbaarste Gouden Munt ooit
 • Jubileum editie ter ere van de Berlijnse muur 30 jaar geleden 1989 - 2019
 • Voor het eerst in 0.5 gram puur goud
 • Zeer hoge goudzuiverheid: 99,99%
 • Een exclusieve persoonlijke korting van maar liefst €50
 • Uitzonderlijk hoge verzamelkwaliteit: Reverse Proof
 • Onze exclusieve Reserveringsservice ‘De Kleinste Gouden Munten ter wereld’

Let op!
Deze gouden munt heeft een strikt gelimiteerde oplage en voldoet aan de hoogste numismatische standaarden. Dit maakt hem niet alleen interessant als goud, maar tevens een gewild en schaars collectors-item.

Uw cheque is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar, geldt enkel voor 1 exclusieve reeks, is slechts geldig zolang de voorraad strekt en alleen wanneer u niet eerder een korting op deze reeks hebt genoten.

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Puur goud (999/1000)
Jaar van Uitgifte:
2019
Land van Uitgifte:
Niue
Nominale waarde:
2,5 Nieuw-Zeelandse Dollars
Gewicht:
0,5 gram
Diameter:
11 mm
Voorzijde:
Berlijnse Muur doorbroken
Keerzijde:
Portret Elizabeth II

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
Uw puur gouden de val van de Berlijnse muur munt maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

Verzilver uw korting van € 50 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw waarde-cheque geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden munt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere uitgiften die voldoen aan de spectaculaire specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief. Maandelijk ontvangt u 1 van de vervolgleveringen voor slechts €99,95.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
 • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
 • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw derde munt

Verzilver uw korting ter waarde van € 50 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 49,95 en gratis verzending van uw munt.

Vervolgleveringen:
De reeks ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’ is de leukste en meest betaalbare manier om 24-karaats gouden munten te verzamelen en bestaat momenteel uit 25 zeer speciale munten. Er worden echter elk jaar opnieuw prachtige exemplaren uitgegeven. Onze numismaten besteden een groot deel van hun tijd aan het selecteren van de mooiste exemplaren om uw spectaculaire reeks aan te vullen.