Er zijn slechts 78 exemplaren beschikbaar van de uitgifte '20 Frank'. Hoogstwaarschijnlijk is dit een eenmalige uitgifte. Het is dus nu of nooit. Reserveer nu en maak uw eerbetoon aan de Belgische Frank compleet. Uw allerlaatste kans om op een betaalbare manier uw verzameling compleet te maken. 

Gouden trots van België

Het verdrag van London betekende voor ons officieel zelfstandigheid, en dus een eigen munt. In de eeuw die volgt groeit de 20 Frank uit tot belangrijkste munt van de 19e eeuw. Een populair Belgisch icoon dat niet mag ontbreken in uw eerbetoon! De proefslag 20 Frank 1866 is extreem zeldzaam. De originele oplage is op slechts 1 hand te tellen. Het is dan ook erg bijzonder dat dit uitzonderlijk Belgisch motief op basis van de originele stempels nu toch voor u beschikbaar is.

Zeer beperkte voorraad

De uitgifte ’20 Frank’ is speciaal voor u opnieuw beschikbaar, dit keer geslagen in massief 9-karaats goud. Verder zijn de specificaties als diameter en de ‘Proof’ verzamelkwaliteit hetzelfde gebleven. Vanwege de nieuwe goudzuiverheid is deze ‘20 Frank’ uitgifte wel maar liefst € 300 goedkoper! Van de 100 exemplaren zijn er slechts nog 78 beschikbaar. 

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
9-karaats goud verguld
Jaar van Uitgifte:
2019
Gewicht:
6,45
Afmetingen:
21mm
Voorzijde:
Profiel van Koning Leopold II naar rechts, jaartal
Keerzijde:
Grootzegel, nationaal devies en waardeaanduiding