Nogmaals van harte gefeliciteerd!
Uw persoonlijke waarde-cheque t.w.v. € 250 geeft u tijdelijk* recht op één origineel muntstuk van de laatste Russische Tsaar en Romanov.

Nicholaas II was alleenheerser van een machtig en Rijk Rusland. De Russische Roebel met al zijn pracht en praal was samen met de Frank, Dollar en Soeverein uitgegroeid tot één van de 4 belangrijkste munten van de Gouden Eeuw. Met de Russische Revolutie kwam er een bloedig einde aan het leven van de laatste Tsaar en zijn gouden Roebel.

Ook tijdens deze Gouden Eeuw was Rusland al erg gesloten. Hier een origineel exemplaar van de laatste gouden Roebel van de laatste Tsaar bemachtigen is dan ook enorm bijzonder. Een zeer schaarse collectors-item in massief 21-karaats goud. Dankzij uw tegoed van maar liefst € 250 kunt u dit historisch muntstuk nu tijdelijk voor een uitzonderlijk lage prijs bemachtigen:

Verzilver uw waarde-cheque vandaag nog en reserveer 1 van de 35 beschikbare gouden Roebels van de laatste Tsaar voor slechts €249! Start vandaag voordelig uw reeks ‘De Gouden Eeuw’. U ontvangt:

  • Een originele gouden munt van de laatste Tsaar en Romanov
  • 4,3 gram goud met een zuiverheid van 21-karaats
  • Één van de belangrijkste munten van de Gouden Eeuw in hoge verzamelkwaliteit
  • Onze Reserveringsservice ‘De Gouden Eeuw’ incl. GRATIS boek
  • Een persoonlijke korting van maar liefst €250

Let op!
Maar weinig van deze munten zijn “ontsnapt” van achter het IJzeren Gordijn. Exemplaren in een topkwaliteit zoals deze zien onze numismaten maar weinig. Reserveer nu 1 van de 35 exemplaren voordat het te laat is. Niet tevreden? Gratis terugzenden en geld terug.

* Uw cheque is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar, geldt enkel voor 1 exclusieve reeks, is slechts geldig zolang de voorraad strekt en alleen wanneer u niet eerder een korting op deze reeks hebt genoten.

Specificaties
Kwaliteit:
Zeer fraai
Metaal:
Massief goud (.900)
Jaar van uitgifte:
1894-1917
Land van uitgifte:
Rusland
Nominale waarde:
5 Roebels
Gewicht:
4.3 gram
Doorsnede:
18 mm
Voorzijde:
Tsaar Nicolaas II
Achterzijde:
De twee koppige Russische adelaar

De ongekende vrede die heerste tijdens tijdens de Gouden Eeuw heeft samen met de grote goudvondsten gezorgd voor de rijkste periode aller tijden voor ons muntliefhebbers.

Het vinden van de meest iconische muntstukken in een mooie verzamelkwaliteit is echter nog altijd een grote uitdaging. Het zijn stuk voor stuk munten van 100 tot 200 jaar oud. Velen zijn verloren gegaan tijdens de Wereldoorlogen die volgden of omgesmolten voor hun hoge goudwaarde.

Uw waarde cheque is meer dan goud waard 
Door dit kennismakingsaanbod te verzilveren kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van Europese topnumismaten. Wij zullen kosteloos ons netwerk inzetten zodat u wel de kans krijgt om in de iconen van de Gouden Eeuw compleet te verzamelen, beginnend met de 8 grootste iconen. 

Prijzen variëren op basis van zeldzaamheid, kwaliteit en gewicht. U wordt hier vooraf over geïnformeerd en bent tot niets verplicht.  

Verzamelen doet u in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel en welke munten u aan uw verzameling toevoegt. U krijgt wel de kans de munten vrijblijvend thuis op zicht te ontvangen. De waarde van een uitzonderlijke service als deze is bijna niet in geld uit te drukken. 

Verzilver uw waardecheque vandaag nog en geniet een direct voordeel van maar liefst €250 op deze originele gouden 5 Roebel!