Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

Een Gebaar Voor Onze Helden

 

De voorbije twee jaar zijn voor veel mensen zwaar geweest. De Coronapandemie heeft ons allen geraakt, of het nou om het virus zelf gaat, of het sociale isolement waar we in geraakten. Een groep in de samenleving was echter een sterk houvast voor ons, de zorgmedewerkers. Zij stonden twee jaar lang in de frontlinie te strijden tegen Covid-19, zij zijn de helden van deze crisis geweest.

Speciale Dankzegging vanuit de muntwereld

Het is lastig om deze helden goed te bedanken. Een simpele dankzegging kan veel doen maar blijft oppervlakkig. Vanuit de muntwereld kwam een heel speciaal initiatief voor deze zorgmedewerkers, een officiële 2-Euro herdenkingsmunt die alle zorgmedewerkers bedankt! Het is een gebaar naar alle zorgmedewerkers die voor ons gestreden hebben in de ziekenhuizen.

De speciale Helden van de Zorg 2-Euro herdenkingsmunt

 

Iets terug doen

Ook bij Het Belgische Munthuis wilde wij de zorgmedewerkers bedanken. Toen een hoofdverpleegkundige van het Antwerpse ZNA Stuivenberg ziekenhuis ons benaderde omdat hij de speciale Helden van de Zorg 2-Euro zo mooi vond vonden wij dat we iets moesten terug doen. Wij hebben de gehele verpleegafdeling een speciale Helden van de Zorg 2-Euro herdenkingsmunt cadeau gedaan.

Gedenkstuk

Wat ons raakte was de waarde die deze helden hechtte aan deze munt. Waar voor sommigen deze 2-Euro slechts een munt is, was dat de zorgmedewerkers heel anders. Voor hen was het een gedenkstuk voor een hele lastige tijd. Een tijd waarin zij keihard hebben moeten werken onder moeilijke omstandigheden. Zij gaven aan dat zij met deze 2-Euro munt die hen bedankt deze zware tijd een plekje kunnen geven. Een klein gebaar kan soms een groot effect hebben.

De Helden van een verpleegafdeling van het ZNA Stuivenberg met hun herdenkingsmunt

Voor elke zorgmedewerker

Wij hebben nog een klein aantal van deze Helden van de Zorg munten beschikbaar. Eigenlijk zou elke zorgmedewerker deze munt moeten bezitten. Heeft u een familielid of vriend/vriendin die in de zorg heeft gewerkt tijdens de coronacrisis? Denkt u er dan eens aan om deze helden deze munt cadeau te geven, juist omdat het voor hen zoveel kan betekenen.

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel