Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

De Grazie 2-euro herdenkingsmunt. Een eerbetoon aan alle zorgmedewerkers.

Het afgelopen anderhalf jaar is voor iedereen een uitdaging geweest. Allemaal hebben we ons moeten aanpassen een crisis die de wereld op zijn kop zette. Vanaf het vroegste begin van de coronacrisis is er een groep geweest die in de frontlinie hebben gestaan, de zorgmedewerkers. Zij hebben moed getoond en dag en nacht tegen Covid gestreden, een unieke prestatie. Ook in de numismatische wereld is dit niet onopgemerkt gebleven. Om dit fantastische zorgpersoneel te bedanken is er nu een wel heel speciale euromunt geslagen.

De ‘Grazie’ 2 euro herdenkingsmunt is een Italiaanse euromunt die in het leven is geroepen om het zorgpersoneel te bedanken. Een speciaal eerbetoon is wel op zijn plaats en met de Italiaanse dankzegging grazie is dit heel goed gelukt. De munt beeldt twee zorgmedewerkers af, een man en een vrouw, met een mondkapje. Boven hen is in hoofdletters het woord GRAZIE afgebeeld om de onderstaande zorgmedewerkers te bedanken. Rechts van de zorgmedewerkers is een hartje te zien, die voor liefde maar ook gezondheid staat, links staat het medische kruis afgebeeld. Tussen de zorg medewerkers is het teken van de Republiek Italië te zien. Een prachtige en unieke euromunt die een passend eerbetoon aan alle zorgmedewerkers brengt.

De Italiaanse munt heeft besloten drie miljoen Grazie munten te slaan, genoeg om een heleboel zorgmedewerkers te bedanken voor hun inzet! Bij Het Belgische Munthuis hebben wij een actie waarbij wij deze 2 euro herdenkingsmunt voor maar 2 euro verkopen (+4,95 verzendkosten). 2 voor 2 dus! Wees er snel bij en koop uw dankzegging voor alle moedige zorgmedewerkers.

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel