Vooruitzicht 2020 HBM

Ook in 2020 bieden wij u wederom een geweldige keuze aan interessante en fraaie munten en medailles. We blijven betrokken bij wat u wenst aan numismatische uitgiften. Hebt u vragen of een verzoek om een bepaalde munt voor u op te sporen? Mijn collega’s en ik staan u graag te woord en hebben uw belang als verzamelaar hoog in ons vaandel.


Wij gaan in 2020 verder met:
Het aanbieden van interessante oude en antieke munten. Maar ook bieden wij u hedendaagse zilveren en gouden munten aan uit zowel binnen- als buitenland. En uiteraard zetten we onze vertrouwde, zo gewaardeerde reeksen zoals de 2-euro herdenkingsmunten voort.

In deze blog wil ik daarnaast ook een aantal onderwerpen aanstippen waar we zeker aandacht aan zullen gaan besteden in 2020.

75 jaar vrijheid
Wij vieren dit jaar 75 jaar bevrijding van ons land. Dat doen we met een prachtige reeks uitgiften verguld met 24-karaats goud. Ook zullen we aandacht besteden aan de Ceremonies bij het Graf van de Onbekende Soldaat. Die 100 jaar geleden voor het eerst in Londen en Parijs werden gehouden.

Olympische Spelen
In 2020 zijn er in Tokyo de 29ste Olympische Zomerspelen waar wij zeker bij stil zullen staan. In 1920 won België op de Olympische Spelen in Antwerpen maar liefst 14 gouden, 11 zilveren en 11 bronzen Olympische medailles. Wij besteden aandacht aan dit jubileum met een geweldige reeks medailles over deze spelen.

EK-voetbal: België Europees kampioen?
Onze rode Duivels hebben zich al lang en breed gekwalificeerd voor het EK Voetbal 2020. We duimen voor ze. België gaat als één van de favorieten naar het toernooi en het wordt hoog tijd dat we het eens winnen, vindt u ook niet? We besteden vast en zeker aandacht aan dit spannende evenement.

U ziet aan deze beperkte opsomming dat wij grote plannen hebben voor 2020. Ik weet zeker dat wij u ook in 2020 weer van dienst zullen zijn bij het beginnen, het uitbreiden dan wel het compleet maken van uw gekoesterde verzameling.

Laten we er samen een mooi jaar van maken.