Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

Bruegeljaar 2019

Misschien had uw Bomma ook een trommel met een opdruk van de “Boerenbruiloft”? Je ziet ze nog wel eens op vlooienmarkten en in bric-à-brac winkeltjes. Pieter Bruegel, de Belgische meester uit de 16e eeuw is dan ook na al die jaren nog steeds een belangrijk onderdeel van onze cultuur en ons erfgoed. Als absolute fan van zijn werk vind ik het dan ook zeer terecht dat 2019, 450 jaar na zijn dood, officieel is uitgeroepen tot Bruegel jaar en dat wij dit gehele jaar het leven en de tijd van Pieter Bruegel zullen vieren.

Bruegel munt

Een indrukwekkende reeks tentoonstellingen en evenementen door geheel België zal de wereld tonen wat voor een uitzonderlijk kunstenaar hij was en hoe invloedrijk hij was in zijn leven. De Belgische Munt geeft het Bruegeljaar extra glans en eert de schilder met een speciale € 2,- herdenkingsmunt. Deze munt die een zelfportret van de schilder toont voor zijn beroemde schilderij “De toren van Babel” is vanaf maart verkrijgbaar maar nu al te reserveren op onze website. Wanneer u zich registreert voor de reeks €2,- herdenkingsmunten ontvangt u de Bruegel munt automatisch zodra deze beschikbaar is. 

Bruegel bankbiljet 

Het Belgische Munthuis komt daarnaast ook nog met een officieel Bruegel eurobiljet in gelimiteerde oplage. Exclusief verkrijgbaar bij Het Belgische Munthuis. Het biljet wordt gedrukt door de officiële drukker van de euro bankbiljetten en volgens exact dezelfde specificaties. U kunt zich vanaf dit moment registreren voor dit bankbiljet dat eveneens in maart beschikbaar zal komen. 

...

Reserveer hier

...

Waarom registreren?

Door u nu te registreren krijgt u straks als eerste toegang tot de bestelpagina waardoor u het meeste kans maakt om de zo gewilde lage unieke serienummers te bemachtigen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten u betaald slechts de verzendkosten a € 4,95. 

Bruegeljaar 2019

Het Belgische Munthuis zal Bruegel in dit aan hem gewijde jaar ook nog op andere wijzen eren. Zo is de Bruegel uitgifte als starter van de collectie “Beroemdheden van de Vaderlandse Geschiedenis” tijdelijk extra voordelig te bestellen en zullen wij diverse blogs wijden aan de kunstenaar en zijn werken. 

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel