Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

De zilveren Morgan Dollars

Dit is deel 3 van de budgetvriendelijk verzamelen serie en vandaag focussen we op 1 van de meest populaire munten uit de geschiedenis van Amerika: de Morgan Silver Dollar, geslagen van 1878 tot 1904 en opnieuw in 1921. 

Carson City Silver Dollar - Carson City heeft geen introductie nodig voor veel muntverzamelaars. De historie van deze stad heeft een link met het Wilde Westen en vele verzamelaars hopen dat hun munt ooit in handen is geweest van Jesse James, Billy the Kid of een andere outlaw. U kunt een Carson City Silver Dollar uit 1880 in Zeer Goed/Fraai kwaliteit al voor €70 aanschaffen. 

Jaar van de eerste slag - In 1878 werd de eerste Morgan Silver Dollar geslagen. Op de keerzijde van deze munten staat een zilveren adelaar met 8 veren. Dit behoren er 7 te zijn. Na de aanpassing van de betreffende munthuizen werd de variant met 8 veren erg schaars en gewild. Toch zou u er 1 moeten kunnen vinden voor minder dan 100 euro in de Zeer Fraai kwaliteit. 

New Orleans 20e eeuw - New Orleans was in de 20e eeuw een geweldige stad met een unieke mix van culturen, mensen en een sterk Frans karakter. Een munt bezitten uit die tijd en die stad doet denken aan het energieke Amerika van toen. U heeft een “1900-O” of een “1901-O” dollar voor minder dan €100.

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel