Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

Verzamelaar aan het woord: De heer Vervoort

Ik ben al verschillende jaren postzegelverzamelaar. De voorbije jaren verzamelde ik scouting en WWF, maar die heb ik onlangs verkocht, omdat ze te veel plaats innamen.
Mijn verzameling “België” is wel volledig, van de eerste tot de laatste zegel en die ik ga nooit verkopen.

Enkele jaren geleden maakte ik kennis met Het Belgische Munthuis. Het begon met enkele munten, maar snel groeide het uit tot een heuse verzameling met zeldzame zilveren en gouden munten. Momenteel volg ik minstens vijf reeksen.


Ik ontvang tweemaandelijks van elke reeks één munt, zodat de kosten beheersbaar blijven. Als postzegelverzamelaar heb ik een jaarlijks abonnement bij B-Post. Die bezorgen me driemaandelijks de nieuwigheden. De zegels zijn van uitstekende kwaliteit, maar daar ben ik klant met een klantnummer. Bij Het Belgische Munthuis is de relatie veel beter.

Ik ben na enkele jaren nu bevriend met de directeur, die ik met zijn voornaam aanspreek. Hij houdt me op de hoogte van de nieuwe uitgiften. Hij weet precies wat mij interesseert, maar dringt nooit iets op. Soms heb ik zin om een mooie herdenkingsmunt te kopen, maar bezit ik niet genoeg cash. Geen probleem, de bestelling wordt dan even uitgesteld.

Ik ben uiterst tevreden over hun zeer vriendelijke service!

De heer Vervoort

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel