Bestel nu deze prachtige zilveren Dollar, dan ontvangt u het volgende thuis: 

 • Een originele massief zilveren ½ Dollar Benjamin Franklin (1948-1963) 
 • In de hoge kwaliteit: Zeer Fraai
 • € 40,- directe korting, u betaalt slechts € 34,95
 • Onze Reserveringsservice waarmee u eenvoudig en volledig vrijblijvend een prachtige jaloersmakende collectie iconische zilveren Dollars verzamelt. Deze service kunt u uiteraard op elk moment stopzetten 
 • Gratis een exclusief Double Eagle horloge bij de derde levering uit deze korte reeks! 
 • Gratis beschermende capsule en Certificaat van Echtheid 

Benjamin Franklin 
Zondermeer is Benjamin Franklin één van de legendarische Staatsmannen van Amerika. Hij speelde een belangrijke rol in de Amerikaanse Revolutie en de eenwording van de 13 kolonies tot één Natie. Hij was tevens één van de grootste uitvinders uit de geschiedenis. Enkele van zijn wetenschappelijke wapenfeiten: zijn theorieën over de werking van elektriciteit, de uitvinding van de bliksemafleider en bifocale brilglazen. 

Op de keerzijde van uw prachtige massief zilveren Dollar de beroemde Liberty Bell uit Philadelphia. Die naar verluid vlak na de Verklaring van Onafhankelijkheid zou hebben geluid. 

Wij hebben een beperkt aantal van deze massief zilveren Dollarmunten beschikbaar. 
Bestel daarom nu voor slechts € 34,95 uw iconische zilveren Dollar Benjamin Franklin.
 

Specificaties
Jaar van uitgifte:
1948-1963
Land van uitgifte:
Verenigde Staten
Metaal:
Massief zilver (.900)
Kwaliteit:
Zeer Fraai
Nominale waarde:
Halve dollar
Gewicht:
12.5 gram
Diameter:
30.6 mm
Voorzijde:
Portret Benjamin Franklin
Keerzijde:
Liberty Bell, adelaar

DE 6 MEEST ICONISCHE DOLLARS ALLER TIJDEN
De legendarische Halve Dollar Kennedy die u vandaag voor een speciale prijs kunt bestellen hoort zeker bij de 6 meest iconische zilveren Dollars. Aan de hand van de 6 munten uit deze korte reeks nemen wij u mee door de Amerikaanse muntgeschiedenis. Deze uitzonderlijke reeks is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door onze numismaten. Elke verzamelaar zal zich gelukkig prijzen deze verzameling te mogen vervolledigen.

RESERVERINGSSERVICE 
Onze speciale Reserveringsservice is een exclusieve dienst waarmee het samenstellen van een uitzonderlijke verzameling tot in de puntjes voor u wordt verzorgd.

Onze topnumismaten gaan voor u op zoek naar zeer gewilde exemplaren van de meest iconische Dollars en stellen de exemplaren in topkwaliteit veilig. Zo bent u in staat met het grootste gemak een unieke verzameling op te bouwen.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u bovendien geen enkel risico. U ontvangt de andere 5 iconen maandelijks geheel vrijblijvend op zicht, zonder enige aankoopverplichting. De vervolgprijs is 74,95 per levering inclusief verzendkosten. U betaalt alleen wanneer u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u om uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
 • GRATIS beschermende muntcapsule bij elke munt
 • GRATIS handige verzamelmap bij de eerste munt
 • GRATIS goud verguld horloge bij de derde levering!

Voltooi uw aanvraag van de Halve Dollar Kennedy vandaag nog en maak kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van Amerikaanse Dollars. Eén van de populairste verzamelgebieden wereldwijd.

U profiteert onmiddellijk van alle voordelen van de speciale Reserveringsservice van Het Belgische Munthuis en bent als één van de weinige verzamelaars in België in staat om alle iconen uit de Amerikaanse muntgeschiedenis compleet te verzamelen: