1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

belgie-denominatie-set-0723-funnel-beelden25

belgie-denominatie-set-0723-funnel-beelden226

Bestel nu dan ontvangt u het volgende thuis:

  • 4 originele Belgische munten
  • Beschermend muntmapje 
  • Certificaat van echtheid
  • Gratis verzending t.w.v. 4,95

U ontvangt enkel wat u bestelt, geen vervolgleveringen en u zit nergens aan vast.

Belgische muntgeschiedenis voor iedereen

Maak op een betaalbare manier kennis met onze Belgische muntgeschiedenis. Ontzettend leuk om te geven, of om aan uw eigen collectie toe te voegen! De Belgische muntgeschiedenis is er voor iedereen om te ervaren.

Bestel met een vertrouwd gevoel bij Het Belgische Munthuis
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige munten niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Bij bestelling ontvangt u:

 Het Jubileumbiljet "10 jaar Koning Filip"

 De 24-karaats goud vergulde uitgifte "De Balkonscène"

 €20 korting op de normale prijs

 Onze vrijblijvende Reserveringsservice 

 Gratis een luxe bewaarmap + boekje 

 Gratis verzending

Reserveringsservice
Met de 100% vrijblijvende Reserveringsservice krijgt u maandelijks één van de 5 overige goud vergulde uitgiften uit de reeks ‘10 jaar Koning Filip’ thuisgestuurd. Deze service is gratis, vrijblijvend en kan op ieder moment eenvoudig en kosteloos worden stopgezet. U houdt alleen de uitgiften die u wenst te behouden. Klik op "Meer info" en lees er alles over. 

Profiteer vandaag nog van 20 euro korting en gratis verzending!


Exclusieve reserveringsservice ’10 jaar Koning Filip’

Deze bijzondere Jubileum serie viert niet alleen het 10-jarig jubileum. We staan stil bij 6 bijzondere momenten uit de afgelopen 10 jaar van Koning Filip. Het zijn zowel hele vrolijke momenten als donkere momenten. Stuk voor stuk zijn het historische momenten die niet mogen ontbreken in een Jubileum serie.

Dankzij onze exclusieve Reserveringsservice ontvangt u maandelijks als eerste 1 van de 5 andere uitgiften uit deze reeks vrijblijvend thuis. Iedere Koninklijke uitgifte vertelt een verhaal. Dankzij deze service verzamelt u moeiteloos een complete Jubileumverzameling.

Deze speciale Reserveringsservice is gratis en kan op elk gewenst moment kosteloos worden stopgezet door onze Klantenservice. U behoudt alleen de uitgiften die u wilt behouden. 

Profiteer vandaag nog van 20 euro korting en gratis verzending!

Session pixel