Als er één componist is die de VIP-status heeft dan is het wel Beethoven. Bestel nu uw VIP set ter ere van zijn 250ste geboortedag u ontvangt dan het volgende thuis:

  • 2 stuks 24-karaats zuivere Beethoven goudbaren, samen 7,5 gram goud
  • De baren dragen zijn portret en de eerste noten van zijn werk “Für Elise”
  • Ze zijn vrijgesteld van BTW, dus u ontvangt meer goud voor uw geld!
  • Geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • De laatste 6 van 50 VIP sets, uniek genummerd en verpakt

Beethoven
De grootvader van Beethoven, Lodewijk van Beethoven is geboren in het Belgische Mechelen. Hij verhuisde later naar Bonn waar hij Tenorzanger werd. Dat verklaart ook het tussenvoegsel “van” in de naam Ludwig van Beethoven.

Ludwig van Beethoven schreef vele van zijn grootste creaties toen hij al last had van toenemende doofheid. Hij was nog geen 30 toen zijn gehoor al sterk achteruitging. Toen zijn doofheid zodanig verergerde dat hij problemen kreeg in het openbare leven, verruilde hij de stad en de Weense balzalen voor het platteland.

Ondanks zijn somberheid wist hij gemotiveerd te blijven om te componeren. Hij schreef zijn beroemde meesterwerk de vijfde symfonie toen zijn gehoor al flink was aangetast. De wereldberoemde, indringende opening van deze symfonie zou een symbool zijn voor Beethovens frustratie over zijn gehoorverlies.

Bestel nu 1 van nog slechts 6 beschikbare VIP sets. Optioneel in 3 termijnen zonder extra kosten. U ontvangt uw set vrijblijvend thuis zonder aankoop verplichting en geniet 14-dagen van onze 100% tevreden of geld terug garantie. Een veilig gevoel, Bestel nu!

Specificaties
Metaal:
24 karaats puur goud
Jaar van uitgifte:
2020
Diameter:
2x 24x14mm
Gewicht:
2,5 gram + 5 gram
Oplage:
50 stuks wereldwijd