Bestel nu uw prachtige Petrus uitgifte, u ontvangt dan het volgende thuis:

 • De strikt gelimiteerde uitgifte “Apostel Petrus” 
 • Geslagen in 20 gram massief zilver en royaal verguld met 24-karaats goud
 • In de hoogste verzamelkwaliteit: Proof, waardoor de details extra goed zichtbaar zijn
 • Geleverd inclusief Certificaat van Echtheid en Certificaat van Eigendom
 • Onze Reserveringsservice waarmee u eenvoudig en volledig vrijblijvend de complete reeks de 12 Apostelen verzamelt, u leest er alles over in het tabblad “Reserveringsservice”
 • Gratis Rozenkrans bij de eerste levering, gratis luxe houten verzamelcassette bij de tweede levering

Apostel Petrus
Op de voorzijde van deze fonkelende uitgifte treft u een sculptuur van Petrus. In zijn linkerhand houdt hij een sleutel, de sleutel naar de hemel. Onder zijn arm klemt hij een bijbel en op de achtergrond ziet u het prachtige silhouet van de Sint-Pieter, de Basiliek in Rome die naar hem vernoemd werd. Op de keerzijde treft u de 12 Apostelen, geportretteerd op de voor ieder van hen kenmerkende wijze.

Bestel nu met 50% korting voor slechts € 39,95 (normaal €79,95) uw massief zilveren en goud vergulde Apostel Petrus uitgifte met de gratis rozenkrans.

Specificaties
Metaal:
Massief zuiver zilver
Gewicht:
20 gram
Afwerking:
Volledig verguld met 24 karaat goud
Kwaliteit:
Proof (de hoogste verzamelkwaliteit)
Diameter:
38,61 mm

RESERVERINGSSERVICE 
Onze speciale Reserveringsservice is een exclusieve dienst waarmee het samenstellen van de unieke set “De 12 Apostelen” tot in de puntjes voor u wordt verzorgd. Onze Reserveringsservice stelt u instaat om eenvoudig deze prachtige set compleet te maken. 

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. U ontvangt één van de andere 11 Apostelen uit de set maandelijks geheel vrijblijvend op zicht. U heeft daarbij geen enkele aankoopverplichting. De prijzen van de vervolgleveringen bedragen €79,95. U betaalt alleen wanneer u de uitgifte wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden, kunt u deze kosteloos retour sturen.

Gratis extra's
U ontvangt bij deze prachtige set vele gratis extra's.

 • Certificaat van Eigendom bij uw eertse levering
 • Certificaat van Echtheid bij elke levering
 • Gratis Rozenkrans bij uw eerste levering
 • Gratis luxe houten verzamelkoffer bij de tweede levering
 • Gratis verzending bij alle leveringen

Vervolgleveringen
De volledige set “De 12 Apostelen” bestaat naast de prachtige Apostel Petrus uitgifte uit de 11 andere Apostels die ieder op de voor hun kenmerkende wijze worden geportretteerd op hun uitgifte. Elke uitgifte is geslagen in de hoogste kwaliteit in 20 gram massief zuiver zilver en vervolgens volledig verguld met 24-karaats zuiver goud.

Rond nu uw aanvraag voor deze prachtige Apostel Petrus uitgifte af die u vandaag met 50% introductiekorting kunt bestellen en profiteer direct van de voordelen van onze Reserveringsservice.