Bestel nu 1 van de laatste beschikbare originele zilveren Alexander de Grote munten. Dan ontvangt u het volgende thuis:

  • Een originele zilveren Tetradrachme uit de tijd van Alexander de Grote (336 – 323 v. Chr.)
  • De voorzijde van de munt toont de half god Hercules met op zijn hoofd een leeuwenhuid. Volgens de legende werd de beeltenis van Hercules gemodelleerd naar die van Alexander zelf
  • De keerzijde toont de Griekse oppergod Zeus zittend op een troon terwijl hij een adelaar vasthoudt. Alexander zou veelvuldig gehint hebben dat hij een directe afstammeling was van Zeus
  • De munt wordt geleverd in een houten bewaardoos compleet met Engelstalig Certificaat van Echtheid, een veilig gevoel.

Bekijk de video:

Alexander de Grote
Alexander de Grote is één van de meest opvallende figuren uit de oudheid. Deze Macedonische Koning die leefde in de 4e eeuw voor Christus was een van de grootste militaire leiders uit de geschiedenis. Toen hij de troon besteeg op 19-jarige leeftijd bezat hij een gebied ter grootte van het huidige Griekenland. Toen hij op zijn 32e stierf (slechts 12 jaar later) heerste hij over de hele bekende wereld. 

Over uw eeuwen oude munt
Op uw zilveren Tetradrachme is de halfgod Hercules te zien. Meestal werd Hercules afgebeeld als oudere man met baard. Op deze munt is hij echter jong en geschoren. Veel experts denken dan ook dat deze munt eigenlijk Alexanders eigen portret laat zien, poserend als Hercules. In dat geval zou deze munt de eerste ooit zijn die een levend persoon portretteert.

Bestel veilig
U heeft altijd recht op 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze historische munt niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd eenvoudig en gratis.

Maar bestel snel
Heeft ook u interesse in deze prachtige eeuwenoude munt. Bestel dan nu een van de laatst beschikbare zilveren Tetradrachmen. Maak gebruik van deze unieke kans!

Specificaties
Land van uitgifte:
Macedonië
Jaar van uitgifte:
336-323 Voor Christus
Metaal:
Zilver .916
Kwaliteit:
Fraai - Zeer Fraai
Nominale waarde:
Tetradrachme
Gewicht:
16 gram
Diameter:
26 mm