Dit jaar is het 60 jaar geleden dat John F. Kennedy werd vermoord. Daarom kunt u nu zolang de voorraad strekt één van de populairste Amerikaanse herdenkingsdollars gratis aanvragen, de Kennedy halve Dollar.

Deze halve dollar is één van de populairste munten ter wereld. Het prachtige portret van Kennedy is legendarisch geworden. U heeft nu de kans om deze munt te bemachtigen. Maar u begrijpt bij een gratis munt: op=op. U ontvangt deze geheel GRATIS en betaalt enkel € 4,95 verzendkosten. Hiervoor ontvangt u uw Dollarmunt thuis in een beschermende capsule en in een luxe verzamelfolder!

Bij bestelling ontvangt u:

  • De 2023 Kennedy halve Dollar
  • Beschermende muntcapsule
  • Luxe verzamelfolder
  • Certificaat van Echtheid en Eigendom
  • Onze speciale reserveringsservice

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige munt niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Specificaties
Land van uitgifte:
Verenigde Staten van Amerika
Jaar van uitgifte:
2023
Metaal:
CuNi
Kwaliteit:
Uncirculated
Nominale waarde:
Halve Dollar
Diameter:
30,6 mm

5 iconische zilveren dollars
In de luxe verzamelfolder waar de gratis Kennedy halve Dollar in zit passen ook nog vijf andere iconische dollars. Aan de hand van deze vijf iconische massief presidentiële zilveren Dollars nemen wij u mee door de fascinerende Amerikaanse Muntgeschiedenis. Deze uitzonderlijke reeks is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door onze numismaten. Dankzij onze reserveringsservice ontvangt u deze iconische munten vrijblijvend thuis. Hiermee spaart u snel een complete collectie historische Amerikaanse zilveren dollars bij elkaar!


Uitzonderlijke service
Onze numismaten gaan voor u op zoek naar zeer gewilde exemplaren van de meest iconische zilveren dollars en stellen deze in topkwaliteit veilig voor uw verzameling. Zo bent u in staat met het grootste gemak een reeks op te bouwen die zijn gelijke niet kent. Met onze speciale Reserveringsservice loopt u bovendien geen enkel risico. U ontvangt de andere 5 dollars maandelijks geheel vrijblijvend op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u een munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. U kunt de speciale Reserveringsservice te allen tijde direct stopzetten.


De 5 munten in de Amerikaanse Historische Zilveren Dollar Collectie:
• $1/2 George Washington 1982
• $1/2 Benjamin Franklin 1948-1963
• $1 Abraham Lincoln 2009
• $1 Dwight D. Eisenhower 1971-1974
• $1 James Madison 1993

De halve dollars kosten €49,95 incl. verzending en de hele dollars €99,95 incl. verzending.