Maak een avontuurlijke reis door de Verenigde Staten van Amerika.
Deze opzienbarende reeks Officiële Herdenkingsdollars neemt u mee langs alle 50 Amerikaanse Staten. Van Washington tot Florida en van Maine tot aan California.

Profiteer nu van ons tijdelijke en exclusieve privilege aanbod. U ontvangt dan de munt van Delaware en GRATIS de munt van New York, samen voor slechts € 12,95 en u betaalt geen verzendkosten.

 • 2 Originele en Officiële Dollarmunten
  • Delaware – de eerste Staat – voor 12,95
  • New York - GRATiS
 • Beiden 24-karaats goud verguld
 • Profiteer van onze vrijblijvende Reserveringsservice en maak uw collectie snel compleet
 • 100% tevreden, of geld terug
 • GRATIS 2 Officiële Certificaten van Echtheid
 • GRATIS de verzamelmap
 • GRATIS verzending

Let op – alleen de eerste 1.000 verzamelaars ontvangen de gratis Dollarmunt, bestel dus NU!

De ‘50 State Quarter’-reeks: 50 unieke munten
Deze exclusieve reeks met 24-karaats goud vergulde Dollars worden allen geleverd met het Officiële Certificaat van Echtheid waarop u specifieke informatie over de betreffende Staat vindt zoals de oppervlakte, aantal inwoners, de hoofdstad etc. Elke Staat heeft zijn eigen munt en elke munt zijn eigen voor de Staat kenmerkende afbeelding.

Specificaties
Kwaliteit:
Uncirculated
Metaal:
volledig verguld met 24-karaats goud
Land van Uitgifte:
Verenigde Staten
Nominale waarde:
¼ Dollar
Diameter:
24,26 mm
Voorzijde:
George Washington
Keerzijde:
Staat specifieke afbeelding
Oplage:
10.000

Limited Edition Herdenkingsdollars
Vandaag ontvangt u de munt van de staat Delaware en gratis die van de staat New York. De complete collectie originele goud vergulde Herdenkingsdollars bestaat uit 50 munten. Eén munt voor elk van de Amerikaanse Staten. Deze uitzonderlijke reeks is met veel zorg samengesteld door de United States Mint. De originele set is uitgegeven tussen 1999 en 2008. Destijds werden elk jaar 5 nieuwe Dollars uitgegeven op volgorde van de verjaardag van de betreffende staat. Het duurde toen dan ook maar liefst 10 jaar om de hele collectie te verzamelen.

Onze uitzonderlijke Reserveringsservice 
Met onze speciale Reserveringsservice kunt u deze exclusieve, met 24-karaats goud vergulde collectie nu circa 10 keer sneller compleet maken. Zo bent u straks de trotse bezitter van de complete set met Officiële Herdenkingsdollars.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u bovendien geen enkel risico. Om verzendkosten te besparen ontvangt u maandelijks 3 nieuwe Dollar munten voor € 12,95 per stuk + 1x verzendkosten a € 4,95. U ontvangt de munten geheel vrijblijvend op zicht, zonder enige aankoopverplichting.

U betaalt alleen wanneer u de munten wenst te behouden. Als u deze niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze klantendienst. Zij helpen u om uw bestelling veilig en kosteloos te retourneren, zonder discussie.

GRATIS accessoires
Bij deze collectie ontvangt u tevens vele gratis accessoires:

·  GRATIS handige verzamelmap bij de eerste munten

·  GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munten

·  GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt

·  GRATIS beschermende muntcapsule bij elke munt

Bestel vandaag nog dit uitzonderlijke privilege aanbod en maak op een super-voordelige manier kennis met het verzamelplezier van deze originele Amerikaanse Dollars. Eén van de populairste verzamelgebieden wereldwijd.

Toch nog vragen?
Zijn nog niet al uw vragen over deze uitzonderlijke reeks beantwoord. Neemt u dan a.u.b. gratis contact op met onze Klantenservice. Zij beantwoorden graag al uw vragen over deze Officiële set Herdenkingsdollars en zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800-500 52.