Bent u straks één van de slechts 50 gelukkigen? U heeft nu de unieke kans om uw herinnering aan de maanlanding blijvend tastbaar te maken met deze strikt gelimiteerde en uniek genummerde VIP Maanlanding Set. Momenteel nog slechts 4 stuks beschikbaar!

Bestel nu dit exclusieve strikt gelimiteerde collectors item en u ontvangt het volgende thuis:

  • 2 stuks 24-karaats massief gouden baartjes
  • 5 gram en 2,5 gram = 7,5 gram massief BTW vrij goud
  • Baartjes met motief “Neil Armstrong plant de vlag”
  • Unieke genummerde sets, slechts 50 stuks op aarde, waarvan reeds 90% verkocht is!
  • Verpakt in aluminium maanvormige presentatie box
  • Engelstalig boek met het achtergrond verhaal van de Apollo 11 missie
  • Certificaat van Echtheid en Certificaat van Eigendom

Er is goud op de maan, wist u dat?

Of er daadwerkelijk goud op de maan te vinden is in grote hoeveelheden, daar zijn de wetenschappers nog niet over uit. Maar er is zeker goud op de maan! 

Toen Neil Armstrong en Buzz Aldrin 50 jaar geleden hun eerste stappen op de maan zette, verzamelden ze niet alleen materiaal voor wetenschappelijk onderzoek, ze lieten er ook iets achter. Naast de Amerikaanse vlag en uiteraard hun eigen voetstappen o.a. ook een gouden olijftak van ca. 15 cm. Dit deden ze als symbool voor de wens voor vrede voor de mensheid.

Een prachtig gebaar natuurlijk en daarom hebben wij ook voor 24-karaats goud gekozen voor deze exclusieve VIP set. U leest dit soort verhalen overigens ook terug in het gratis bijgeleverde boek (Engelstalig) met achtergrondinformatie over de Apollo 11 missie. Samen met de unieke maanvormige verpakking vormt de set een prachtig tastbaar en waardevol aandenken aan deze unieke historische gebeurtenis. 

De unieke VIP Maanlandingset. 2 goudbaartjes van 24-karaats massief goud. Een uniek genummerde set in luxe maanvormige presentatie box, incl. Certificaten en boek over de Apollo 11 missie. Een uniek aandenken aan deze historische gebeurtenis!

Specificaties
Metaal:
24-karaats massief goud
Kwaliteit:
De hoogste verzamelkwaliteit: Proof
Jaar van Uitgifte:
2019
Gewicht:
5 gram en 2,5 gram goud
Diameter:
24 x 14mm
Voorzijde:
Neil Armstrong plant de vlag
Oplage:
Slechts 50 uniek genummerde sets