2019 -  Officieel het jaar van Bruegel

Om dit met u op bijzondere wijze te vieren hebben wij besloten u dit Officiële Euro Herdenkingsbiljet ter ere van de Belgische Meesterschilder cadeau te doen. Vraag hem nu direct aan!

Helemaal gratis ontvangt u van ons dit collectors-item cadeau en maakt u direct kennis met waarschijnlijk het snelst groeiende verzamelgebied van Europa: de Officiële Euro Herdenkingsbiljetten. Deze bankbiljetten met een nominale waarde van 0 Euro zijn niet bedoelt voor circulatie, maar wel officieel goedgekeurd door de Europese Centrale Bank en voorzien van diverse Euro-veiligheidskenmerken. Sinds 2015 worden deze bankbiljetten door verzamelaars in heel Europa zeer begeerd!

Vraag uw cadeau vandaag nog aan en ontvang gratis:

- Het Officiële Euro Herdenkingsbiljet ‘450 jaar Bruegel’

- 1 Limited Edition Eurobiljet met uniek nummer

  (hoe sneller u bestelt, hoe lager het serienummer dat u ontvangt)

- Bankbiljet in de hoogste mogelijke kwaliteit: FDC

- Beschermende map om de uitzonderlijke kwaliteit te behouden

- Het Officiële Certificaat van Echtheid

U betaalt enkel €2,95 voor verzending. Dit aanbod is slechts geldig zolang de voorraad strekt en aanvragen zullen worden voldaan in volgorde van ontvangst.

Het biljet toont op de voorzijde verschillende elementen van de meesterwerken van Bruegel en diverse Euro-veiligheidskenmerken. De achterzijde is net als bij €2-Herdenkingsmunten een algemene Europese keerzijde. België wordt hierop vertegenwoordigd met Manneken Pis.

Vier het Bruegeljaar met ons op bijzondere wijze en vraag nu uw GRATIS exemplaar aan!

Specificaties
Land van uitgifte:
België
Jaar van uitgifte:
2019
Nominale waarde:
0 euro
Limitering:
5.000
Kwaliteit:
FDC
Formaat:
135x74 mm

Net als u waren ook wij erg verrast (en enigszins sceptisch) toen wij de biljetten van 0 Euro voor het eerst zagen. Deze Eurobiljetten ter ere van bijzondere plaatsen, personen of gebeurtenissen zijn dan ook pas in 2015 goedgekeurd door de Europese Centrale Bank. Sindsdien heeft hun populariteit een enorme vlucht genomen en is dit hoogstwaarschijnlijk het snelst groeiende verzamelgebied van Europa.

Slechts de tijd kan ons leren of de Officiële Euro Herdenkingsbiljetten een vaste plek weten in te nemen in de collecties van de Belgische verzamelaar. Wij sluiten echter niet uit dat u en ik vandaag getuigenis zijn van een bijzondere doorbraak. Net zoals de eerste verzamelaars die in 2004 de verzamelwaarde van 2-Herdenkingsmunten al herkenden zich nu buitengewoon gelukkig prijzen, kan dit over 10 jaar ook gezegd worden over de 0 Euro Herdenkingsbiljetten van 2019. Aangezien u enkel € 2,95 voor verzending betaalt en het Eurobiljet helemaal gratis ontvangt, kunt u er in ieder geval geen miskoop aan hebben!

Veel gehoorde vragen over deze collectors-items zijn:

Kan ik met dit biljet betalen?
Nee dat kunt u niet. Het biljet heeft namelijk een nominale waarde van 0 euro. De Officiële Euro Herdenkingsbiljetten hebben enkel een verzamelwaarde vanwege hun strikt gelimiteerde oplage (het record dat bij ons bekend is 300 Euro, maar dit is zeer uitzonderlijk). Voor dit biljet is de oplage beperkt tot 5.000 uniek genummerde exemplaren, terwijl de meeste uitgiften een oplage van 10.000 of hoger hebben.

Wat maakt dit biljet Officieel?
Het bestaan van de 0 Euro Herdenkingsbiljetten is in 2015 door de Europese Centrale Bank officieel goedgekeurd. Ieder biljet geldt dan ook als een officieel Eurobiljet. Slechts 1 van de 16 door de ECB geautoriseerde drukkers is op dit moment actief met het uitgeven van 0 Euro biljetten. Dit gebeurd op hetzelfde officiële papier als de Eurobiljetten in uw portemonnee.

Hoe herkent u een Officieel 0 Euro Herdenkingsbiljet?
Om vervalsing te voorkomen zijn ook deze biljetten voorzien van diverse Euro-veiligheidskenmerken. Deze vindt u hier:

Verder ontvangt u wanneer het biljet bij Het Belgische Munthuis aanvraagt altijd het Officiële Certificaat van Echtheid om te authenticiteit te waarborgen. Een veilig gevoel!