1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

40-frank-repli-2023-funnel-beelden1

40-frank-repli-2023-funnel-beelden2121

De zeldzaamste Belgische munt in uw handen!

Dankzij de authentieke reproductie van de zeldzaamste Belgische munt kunt u dit stuk erfgoed nu ook in uw handen vasthouden. Van deze munt duikt er slechts zelden eentje op. De laatste keer dat deze munt op een veiling verscheen was in 2008. Verkoopwaarde? 28.000 Dollar. Inmiddels is deze munt waarschijnlijk al het dubbele waard! Voor u kost deze reproductie slechts €29,99!

Bestel nu de zeldzaamste Belgische munt, u ontvangt het volgende thuis:

 • Authentieke reproductie van de 40 Belgische Frank uit 1834
 • 24-karaats goud verguld
 • De munt wordt geleverd in luxe bewaardoos
 • Inclusief certificaat van echtheid
 • Geen vervolgleveringen

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige reproductie niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Meer over deze 40 Belgische Frank uit 1834:


Speciale Belgische Munt

De munt is naast de zeldzaamste Belgische munt ook een van de meest speciale. Het is een van de eerste Belgische Franken, het eerste slagjaar is 1834. De eerste Belgische Frank komt uit 1832 en de Belgische staat stamt uit 1830. De munt heeft ook een flink goudgehalte, maar liefst 12,9 gram aan 21,6-karaats goud. Het hoge goudgehalte was ook de reden dat er maar zo weinig geslagen zijn, door de te hoge goudprijs kon de munt niet in omloop worden gebracht. Het zou dan ook tot aan het jaar 2000 de grootste gouden Belgische munt blijven.

Daarnaast is de munt ook groot, 26,5 millimeter. Het goudgehalte van de munt was zo hoog dat de nominale waarde ook erg hoog moest zijn. Het zou dan ook pas in 1935 zijn, 100 jaar later, dat er een Belgische Frank geslagen zou worden met een even hoge waarde. De munt is alleen Franstalig geslagen.

Waarde van de zeldzaamste Belgische munt

Om een prijs op deze zeldzame munt te plakken is lastig. Als er een 40 Frank op de markt komt gaat het erom hoeveel verzamelaars de munt per se willen hebben en hoe diep hun zakken zijn. In het verleden zijn er wel enkele van deze 40 Frank geveild. In 2004 is een exemplaar uit 1841 voor maar liefst 15.525 dollar geveild. In 2008 werd een exemplaar uit 1835 geveild in New York voor een duizelingwekkende 28.000 dollar. Sindsdien drogen de verkopen van deze zeldzame munt op.

Duurste munt van België?

Wat wel gezegd kan worden is dat de prijs van zeldzame munten nogal is gestegen sinds 2008. De afgelopen jaren worden er vele records verbroken op het gebied van muntprijzen. Voorbeeld: in 2002 werd een van de zeldzaamste Amerikaanse munten geveild voor 7,6 miljoen dollar, de 1933 Double Eagle. In 2021 kwam deze munt opnieuw op de markt, toen leverde de munt maar liefst 18,9 miljoen dollar op, dat is 2,5 keer zoveel! Een verdubbeling van de 28.000 dollar uit 2008 zou dan ook niet zo gek zijn, mits de kwaliteit van de munt goed genoeg is.

De 40 Frank van Leopold I uit 1834-1841 is dus waarschijnlijk de zeldzaamste Belgische munt. Het is een stuk gouden erfgoed uit de vroege Belgische geschiedenis dat voor slechts weinigen is weggelegd. Mocht u er eentje op zolder vinden, dan heeft u dus goud in handen. Helaas is die kans dan weer zeer klein.

U kunt vandaag niet alleen de zeldzaamste munt van België aan uw verzameling toevoegen maar ook een reproductie van de duurste munt ter wereld

 • Een meesterlijke authentieke reproductie van de duurste munt ter wereld
 • De Double-Eagle, 1933 geslagen in de hoogste kwaliteit en royaal verguld met 24-karaats goud
 • Onze Speciale Miljonairs Club Reserveringsservice 

Miljonairs club
De allerduurste munten ter wereld. Ze zijn uniek en fascinerend en vaak zijn ze vele miljoenen waard. Doorgaans zijn ze niet eens zo duur omwille van hun goudwaarde maar vanwege hun uitzonderlijke verhaal of hun extreme zeldzaamheid. Wij verzamelden de duurste, oudste, zeldzaamste en meest bijzondere munten ter wereld in een prachtige reproductie reeks “De Miljonairs club”. Zo kunt u genieten van de prachtige details van deze unieke, gewilde en zeer kostbare munten. Stuk voor stuk zijn het munten die normaal onbereikbaar zijn voor de meeste verzamelaars. Elk van de reproducties is royaal verguld met goud of zilver en geslagen in de hoogste kwaliteit zodat de details van deze uitzonderlijke munten extra goed tot hun recht komen.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze prachtig meester reproductie van de duurste munt ter wereld niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.


DE MILJONAIRS CLUB 

MEESTERLIJKE REPRODUCTIES VAN DE DUURSTE MUNTEN OOIT

De allerduurste munten ter wereld. Ze zijn uniek en fascinerend en vaak zijn ze vele miljoenen waard. Doorgaans zijn ze niet eens zo duur omwille van hun goud- of zilverwaarde maar vanwege hun uitzonderlijke verhaal of hun extreme zeldzaamheid. Wij verzamelden de duurste, oudste, zeldzaamste en meest bijzondere munten ter wereld in een prachtige reproductie reeks “De Miljonairs club”. De reeks heet zo omdat de munten in de reeks normaal alleen voorbestemd zijn aan muntverzamelende mult-miljonars. Ze zijn simpelweg onbetaalbaar, onbereikbaar, of simpelweg niet beschikbaar omdat ze uitsluitend in musea te vinden zijn.

Nu kunt u ook genieten van de prachtige details en de mooiste verhalen achter deze unieke, gewilde en zeer kostbare munten. Stuk voor stuk zijn het munten die normaal onbereikbaar zijn. Elk van de meesterlijke reproducties is royaal verguld of -verzilverd en geslagen in de hoogste kwaliteit zodat de details van de munten extra goed tot hun recht komen.

Reserveringsservice 
Onze speciale Reserveringsservice is een exclusieve dienst waarmee het samenstellen en compleet maken van uw "Miljonairs Club reeks" tot in de puntjes voor u wordt verzorgd. Maandelijks ontvangt u vrijblijvend één exclusieve royaal vergulde of - verzilverde reproductie van één van de duurste munten ooit. Het is uw kans om deze wonderlijke munten zelf in uw hand te houden en de details van dichtbij te bewonderen.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen risico, u zitnergens aan vast. U ontvangt de andere reproducties geheel vrijblijvend op zicht. U heeft daarbij geen aankoopverplichting. U behoudt en betaalt alleen de reproducties die u interessant vindt. Wilt u een reproductie retourneren dan neemt u contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u om deze veilig en gratis terug te sturen, zonder discussie.

De prijs van de vervolgleveringen van deze reeks bedraagt € 29,95 per stuk, inclusief verzendkosten.

Veel GRATIS accessoires 
Bij uw"Miljonairs Club" reeks ontvangt u, naast de garantie dat u uw reeks helemaal compleet kunt maken, vele gratis extra's zoals:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste reproductie
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke reproductie
 • GRATIS Beschermende muntcapsule bij elke reproductie
 • GRATIS Luxe houten bewaarkoffer bij de tweede reproductie
 • GRATIS Bewaarmap voor alle bij deze reeks behorende Certificaten

Andere reproducties in de reeks
De Miljonairs Club reeks bevat in totaal 24 meesterlijke reproducties van de duurste, oudste en meest bijzondere munten ter wereld. Het zijn de munten die alleen weggelegd zijn voor muntverzamelende multi-miljonairs. U ontvangt in deze reeks onder andere de volgende reproducties:

 • Flowing Hair Liberty, silver U.S.dollar 1794 (de duurste zilveren munt ter wereld)
 • 100 Ducaat, Koning Zygmunt III Waza, Polen (één van de artistiek mooiste munten ter wereld)
 • De U.S. Dollar "Brasher Doubloon" 1787 (de eerste gouden munt ooit geslagen in de U.S.)
 • The Single 9, Zuid-Afrika (één van de zeldzaamste en duurste munten ter wereld)
 • De Griekse Decadrachm uit 470 v Chr. (één van de oudste munten uit de reeks)
 • "Dei Gratia" one dollar, 1911, Canada (waar er slechts 2 van zijn geslagen, alleen in Musea te vinden)

Uitzonderlijke specificaties
Elk van de reproducties is geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit en royaal verguld met goud of zilver (afhankelijk van het edelmetaal van de dure munt in kwestie). De reeks beperkt zich niet tot de hierboven genoemde reproducties. In totaal zijn er 24 reproducties beschikbaar. U houdt alleen degene die u wenst te houden. De prijs van de vervolgleveringen bedraagt 
€ 29,95 inclusief verzending.

Voltooi uw aanvraag van de reproductie van de duurste munt allertijden. De USD $20 Double-Eagle 1933 van 18,9 miljoen Dollar vandaag nog. Maak extra voordelig kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van De Miljonairs Club. Uw kans om de details van de duurste, oudste en meest bijzonder munten ter wereld van dichtbij te bewonderen.

U profiteert direct van alle voordelen van onze Reserveringsservice en u bent verzekert van de kans om uw reeks helemaal compleet te maken.

Session pixel