Ga net als de meeste verzamelaars voor de populairste optie en ontvang maar liefst 3 gewilde € 2 Herdenkingsmunten. U krijgt direct bijna € 30 korting en ontvangt het volgende thuis:

  • De speciale Franse € 2 Herdenkingsmunt – 75 jaar Unicef
  • De speciale Belgische € 2 Herdenkingsmunt – 30 jaar EU vlag
  • De speciale Italiaanse € 2 Herdenkingsmunt - Grazie, het immens populaire eerbetoon aan de zorgmedewerkers
  • Alle 3 de strikt gelimiteerde munten worden u geleverd in de hoge verzamelkwaliteit Uncirculated, rechtstreeks van de Nationale Munt in uw verzameling
  • Onze Reserveringsservice waarmee u nooit meer een € 2 Herdenkingsmunt hoeft te missen. Maandelijks krijgt u vrijblijvend 3 gewilde € 2 Herdenkingsmunten thuisgestuurd in de hoge kwaliteit Uncirculated. Nieuwe gewilde exemplaren worden automatisch toegevoegd 
  • De munten worden geleverd in beschermende capsule compleet met Certificaat van Echtheid

Aanbod
Normaal betaalt u voor deze 3 gewilde € 2 Herdenkingsmunten € 44,95. Nu tijdelijk slechts € 15, inclusief gratis verzending.

Voorwaarden
U krijgt de 3 munten (waaronder het gewilde eerbetoon aan de zorgmedewerkers) vrijblijvend 14-dagen thuis op zicht. In het onwaarschijnlijke geval dat de munten niet aan uw wensen voldoen is retourneren altijd eenvoudig en volledig gratis.

Profiteer daarom nu van dit aanbod. Bestel deze 3 strikt gelimiteerde officiële € 2 Herdenkingsmunten inclusief de vele gratis extra's en gratis verzending voor de lage prijs van slechts € 15,-

Specificaties
Metaal:
Koper / nikkel
Gewicht:
8,50 gram
Land van uitgifte:
Europa
Kwaliteit:
Uncirculated
Diameter:
25,75 mm
Nominale waarde:
2 Euro

Reserveringservice: 2-Euro Herdenkingsmunten
Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod profiteert u tevens van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt voortaan als eerste, geheel vrijblijvend de andere 2-Euro Herdenkingsmunten. Maandelijks sturen wij u een set van drie stuks 2-Euro Herdenkingsmunten toe voor slechts € 44,95 (incl. €4,95 voor verzending), zonder enige aankoopverplichting. 

Nieuwe, vaak zeer gewilde exemplaren worden regelmatig toegevoegd
 aan deze reeks

Bij de 2-Euro Herdenkingsmunten Reserveringsservice ontvangt u gratis waardevolle accessoires:
• Elke munt wordt geleverd in een beschermende capsule
• Een luxe cassette bij uw tweede levering
• Een Certificaat van Echtheid bij iedere munt
• Een Certificaat van Eigendom

100% tevreden of geld terug garantie
Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent, dan kunt u de munten altijd binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

Zo krijgt u de kans om een unieke reeks op te bouwen met alle 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst.
Let op: de euromunten van de ministaatjes Andorra, Malta, Liechtenstein, San Marino, Monaco en Vaticaanstad zijn vanwege hun schaarste en hoge verzamelwaarde niet standaard opgenomen in deze collectie.​

U kunt de Reserveringsservice te allen tijde stopzetten
U kunt op ieder ogenblik de speciale Reserveringsservice kosteloos stopzetten of het tempo van uw leveringen laten aanpassen.

Verzamel nu een unieke reeks met de meest gewilde en geliefde 2-Euro Herdenkingsmunten. Als kennismakingsaanbod betaalt u nu slechts € 15 (normaal € 44,95) voor de eerste set 2-Euro Herdenkingsmunten.