Door de grote vraag stijgen de prijzen van deze gewilde verzamelmunten meestal al kort na uitgifte.

Bestel nu en u ontvangt het volgende thuis:

  • €2 euromunt, 2019 – BU - Frankrijk – Val van de Berlijnse muur
  • €2 euromunt, 2019 – BU - Duitsland – 30 jaar val van de Berlijnse muur
  • €2 euromunt, 2019 – BU - Letland – Rijzende zon
  • 3 x Certificaat van Echtheid
  • Onze Reserveringsservice waarmee u snel en volledig vrijblijvend een prachtige collectie euroherdenkingsmunten verzamelt
  • Gratis verzending

Alle munten in deze set zijn originele en officiële uitgiften en wettige betaalmiddelen in alle Eurolanden. Alle munten zijn bovendien in de hoge verzamelkwaliteit: Uncirculated

Frankrijk 2019, val van de Berlijnse Muur
Joaquin Jimenez, topontwerper van de Franse Staatsmunt, de Monnaie de Paris, ontwierp en graveerde de herdenkingszijde van deze munt. Midden op de munt staat de beruchte muur met juichende mensen voor en in een bres in het midden. Tussen hen in vliegen 3 vredesduiven. De befaamde Brandenburger Tor staat bovenaan. Links staat 30 Ans de la chute Mur de Berlin.

Duitsland 2019: dertigste verjaardag van de val van de Berlijnse Muur
Het ontwerp voor de Duitse 2-euroherdenkingsmunt voor de dertigste verjaardag van de val van de Berlijnse muur is nagenoeg hetzelfde als voor de Franse. Er is maar een verschil. Joaquin Jimenez schreef op het linkergedeelte van de Muur op de Duitse versie van zijn ontwerp alleen de Duitse tekst: 30 Jahre Mauerfall.

Het is de eerste keer ooit dat twee landen samen en gelijktijdig één thema op een euroherdenkingsmunt zetten. 

Letland 2019: Rijzende zon
De Letse medailleur Ivars Drulle ontwierp de herdenkingszijde voor deze 2-euro herdenkingsmunt van zijn land. Zijn ontwerp is gebaseerd op het Rijzende zon-motief dat zijn illustere voorganger Anders Cirulis in 1915 ontwierp. Het Rijzende zon motief komt ook voor op het tegenwoordige Staatswapen van Letland. Het omschrift UZLECOŠĀ SAULE op de munt betekent: Rijzende zon.

Onze Reserveringsservice
Met uw bestelling ontvangt u tevens het recht om als eerste, iedere maand, zolang u dat wilt, 3 andere door onze numismaten geselecteerde 2-euroherdenkingsmunten vrijblijvend te verkrijgen. Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de u toegestuurde munten, kunt u deze altijd binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Wij betalen u het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie. Meer weten over onze Reserveringsservice bekijk dan het tabblad "Reserveringsservice".

Specificaties
Kwaliteit:
Uncirculated
Metaal:
Koper - Nikkel
Land van Uitgifte:
Europa
Nominale waarde:
2 Euro
Gewicht:
8,50 gram
Diameter:
25,75 mm

Verzamel nu een unieke reeks met de meest gewilde en geliefde 2-Euro Herdenkingsmunten. Als kennismakingsaanbod betaalt u nu slechts € 14,95 (normaal € 44,95) voor de eerste set van 3 stuks 2-Euro Herdenkingsmunten.

Reserveringservice: 2-Euro Herdenkingsmunten

Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod profiteert u van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt voortaan als eerste, geheel vrijblijvend de andere 2-Euro Herdenkingsmunten. Maandelijks sturen wij u een set van drie 2-Euro Herdenkingsmunten toe voor slechts € 44,95 (inclusief €4,95 voor verzending),  zonder enige aankoopverplichting.

Zo krijgt u de kans om snel een eenvoudig een unieke reeks op te bouwen met alle 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst.

Bij de 2-Euro Herdenkingsmunten Reserveringsservice ontvangt u gratis waardevolle accessoires:
• Elke munt wordt geleverd in een beschermende capsule
• Een luxe cassette bij uw vierde levering
• Een Certificaat van Echtheid bij iedere munt
• Een Certificaat van Eigendom

100% tevreden of geld terug garantie
Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent, dan kunt u de munten altijd binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

U kunt de Reserveringsservice te allen tijde stopzetten
U kunt op ieder ogenblik de speciale Reserveringsservice kosteloos stopzetten of het tempo van uw leveringen laten aanpassen.