Bestel nu met korting uw massief gouden Elizabeth II munt. Dan ontvangt u het volgende thuis:

  • Een prachtige gedetailleerde munt geslagen in de hoogste kwaliteit
  • Uniek motief met Koningin Elizabeth haar eerste en laatste portret
  • Geslagen in 0.5 gram 24-karaats massief goud
  • Onze Reserveringsservice waarmee u, zolang u dat wilt, maandelijks een nieuwe 24-karaats gouden munt met gedetailleerd motief ontvangt
  • Deze service is nadrukkelijk geen contract of abonnement. U kunt de service te allen tijde eenvoudig en kosteloos stopzetten
  • Uw munt wordt u geleverd in beschermende capsule inclusief Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert, een veilig gevoel

Gewilde munt
Elke keer ben ik weer blij verrast wanneer ik een nieuwe munt uit deze reeks zie. Altijd zijn ze mooi vormgegeven en uitgevoerd in de hoogste kwaliteit en altijd van fonkelend 24-karaats goud. Net als de Elizabeth II munt die u nu met korting kunt bestellen voor slechts € 59,95.

Bestel nu met €40 korting deze gouden munt ter ere van Koningin Elizabeth II

Specificaties
Metaal:
Massief 24-karaats goud
Kwaliteit:
Proof (de hoogste kwaliteit)
Land van uitgifte:
Gibraltar
Jaar van uitgifte:
2022
Nominale waarde:
1/25 Crown
Gewicht:
0.5 gram puur goud
Diameter:
11 mm
Voorzijde:
Eerste muntportret Elizabeth II
Keerzijde:
Laatste Portret Elizabeth II
Limitering:
19.999 wereldwijd

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
De munt van Elizabeth II maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
  • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw tweede munt

Vervolgleveringen:
De reeks ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’ is de leukste en meest betaalbare manier om 24-karaats gouden munten te verzamelen en bestaat momenteel uit 25 zeer speciale munten. Er worden echter elk jaar opnieuw prachtige exemplaren uitgegeven. Onze numismaten besteden een groot deel van hun tijd aan het selecteren van de mooiste exemplaren om uw spectaculaire reeks aan te vullen.