Het Officiële euro-Herdenkingsbiljet is inmiddels geheel uitverkocht! Bestel daarom direct de strikt gelimiteerde eerste uitgifte van de 20 Jaar Euro Herdenkingsreeks voordat deze ook is uitverkocht!

De strikt gelimiteerde Eerste uitgifte van de Officiële 20 jaar Euro Herdenkingsreeks. Normaal € 39,95. Voor u nu tijdelijk slechts € 19,95

Van harte gefeliciteerd met uw Officiële Herdenkingsbiljet ter ere van 20 jaar euro! U bent één van
de gelukkigen die deze gelimiteerde uitgave heeft kunnen bemachtigen. Als eigenaar van dit Limited Edition bankbiljet ontvangt u nu bovendien een persoonlijk voordeel van maar liefst € 20 op de eerste Herdenkingsuitgifte uit de 20 jaar euro reeks

Zet uw persoonlijke korting vandaag nog om in goud. Bemachtig de strikt gelimiteerde 24-karaats goud vergulde Herdenkingsuitgifte ter ere van 20 jaar euro voor slechts € 19,95. Vanwege de limitering van deze uitgifte kunnen wij u de persoonlijke korting slechts tijdelijk aanbieden, reageer daarom direct als u zeker wilt zijn van uw eigen exemplaar!

  • Eerbetoon aan de eerste euro’s van België, Nederland, Duitsland en Luxemburg
  • Royaal verguld met 24-karaats puur Fairmined goud
  • Met speciale kleurenprint geslagen
  • Geslagen in de hoge verzamelkwaliteit: Briliant Uncirculated
  • Strikt gelimiteerde oplage van slechts 4.999 wereldwijd (voldoende voor slechts 1 op de 4 verzamelaars die het bankbiljet aanvraagt)

Specificaties
Metaal:
CuNi, Fairmined goud verguld
Diameter:
38.61 mm
Gewicht:
28.7 gram
Voorzijde:
De allereerste 1 euromunten van België, Nederland, Duitsland en Luxemburg – 2002-2022
Keerzijde:
De landen van de eurozone – 2002-2022 Omschrift: UNITED IN DIVERSITY (Verenigd in verscheidenheid), het motto van de Europese Unie
Limitering:
4.999
Kwaliteit:
Brilliant Uncirculated

Net als het officiële jubileum bankbiljet dat u gratis van ons heeft ontvangen is ook de officiële uitgifte die u vandaag met korting kunt bestellen exclusief bij Het Belgische Munthuis verkrijgbaar. De eerste uitgifte ‘20 jaar Euro met de eerste Euromunt van België is een officiële uitgifte en onderdeel van de exclusieve korte 6-delige reeks uitgiften ter ere van dit Euro jubileum.

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice kunt u eenvoudig deze jubileumreeks bij elkaar verzamelen. U ontvangt maandelijks 1 van de 5 andere strikt gelimiteerde 24-karaats goud vergulde uitgiften geheel vrijblijvend thuis op zicht. De prijs van deze vervolgleveringen is € 39,95 (inclusief verzending). Iedere uitgifte uit de korte reeks is een uniek nieuw en kleurrijk ontwerp een eerbetoon aan de eerst Euromunt van elk van de Eurolanden.

Eenvoudig en gratis retourneren
U ontvangt de officiële uitgiften vrijblijvend thuis op zicht. Indien een uitgifte onverhoopt niet aan uw wensen voldoet dan kunt u deze kosteloos en zonder discussie retourneren.

20 Jaar de Euro
De korte jubileumreeks bestaat uit nog 5 andere uitgiften, elke uitgifte bevat de 4 eerste Euromunten van 4 van de Eurolidstaten. Elke uitgifte is geslagen in de hoge verzamelkwaliteit: BU en royaal verguld met 24-karaats Fairmined goud,

Start vandaag nog met het verzamelen van deze exclusieve 24-karaats goud vergulde jubileumreeks ter ere van 20 jaar Euro. Bestel uw eerste uitgifte met daarop o.a. de eerste Belgische Euromunt nu tijdelijk met € 20 korting.