1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

De Euro, dagelijks gebruikt door meer dan 340 miljoen mensen in 23 landen, heeft haar thuis in België. Op de 20ste verjaardag van onze Euro vieren wij het gemak en de welvaart die zij ons gebracht heeft met een officieel en strikt gelimiteerd Euro-bankbiljet.

 
Dit speciale Jubileum Euro-bankbiljet is nu tijdelijk GRATIS aan te vragen.
Max. 1 per persoon.

U ontvangt:

✔ GRATIS 1 Officieel Belgisch Euro-bankbiljet

 Incl. alle ECB-veiligheidskenmerken als watermerk

 Geen automatische vervolgleveringen

 14-dagen 100% tevredenheid garantie

 Strikt gelimiteerde oplage + uniek genummerd

 Let op:
dit Belgische bankbiljet zal ook voor de rest van Europa beschikbaar zijn. Het Belgische Munthuis heeft slechts tijdelijk een beperkt deel van de oplage kunnen reserveren.

 

Rond uw aanvraag voor 1 GRATIS exemplaar nu direct af om teleurstelling te voorkomen.
Op = op.

 

Pour la version Française? cliquez ici


Uniek genummerde Limited Edition
Dit spectaculaire bankbiljet is een exclusieve Limited Edition binnen de Euro-familie: een Officieel Euro Herdenkingsbiljet in strikt gelimiteerde oplage. Dit Eurobiljet is bovendien voorzien van een individueel nummer. Dankzij dit ECB-registratienummer is ieder bankbiljet uniek.

Officiële bankbiljet inclusief alle ECB-veiligheidskenmerken
Euro Herdenkingsbiljetten worden alleen uitgegeven wanneer zij voldoen aan de strikte voorwaarden van de Europese Centrale Bank (ECB). U vindt dan ook alle ECB-veiligheidskenmerken als watermerk, hologram en veiligheidslint terug in deze strikt gelimiteerde bankbiljetten. Dankzij deze veiligheidskenmerken weet u zeker dat u 1 van de exclusieve verzamelaars-bankbiljetten heeft bemachtigd.

Bent u 1 van de gelukkigen van ruim 340 miljoen Europeanen?
De verzamelaarsmarkt voor deze exclusieve bankbiljetten is de laatste jaren explosief gegroeid in Europa. Die toegenomen populariteit is ook terug te zien in de veilingrecords die telkens weer worden verbroken. Met een oplage van slechts 20.000 op 340 miljoen Europeanen zal dit officiële Euro-bankbiljet dan ook binnen de kortste keren uitverkocht zijn.

Rond uw aanvraag voor 1 GRATIS exemplaar nu direct af om teleurstelling te voorkomen. Op = op.

Vraag uw GRATIS Eurobiljet nu vrijblijvend aan. Vul uw gegevens hier in:

 Verzamelaars beoordelen ons 4.3 / 5

Bedankt! Uw aanvraag van het officiële bankbiljet ’20 jaar Euro’ wordt beloond:

 

Direct tegoed t.w.v. €20 voor:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

Geldig voor:
24-karaats goud vergulde
Euro-Herdenkingsuitgifte.
Normaal 39,95.
Voor u nu 19,95

 

Deze officiële Herdenkingsuitgifte is onderdeel van dezelfde Europese Jubileum-serie als uw bankbiljet en een exclusief eerbetoon aan ‘de eerste Euromunten van de Eurolanden’ – de BeNeLux & Duitsland.

Het goud op deze strikt gelimiteerde uitgifte is bovendien vele malen exclusiever dan “gewoon goud”. Het betreft namelijk het extra waardevolle Fairmined™ goud. Eerlijk en maatschappelijk verantwoord goud waarmee u een kleinschalige papa- en mama-goudmijn in Zuid-Amerika steunt.

 

De voordelen van dit aanbod voor u persoonlijk zijn:

Directe besparing van €20
1 van de 4.999 Europese herdenkingsuitgiften
Reliëf in zeer hoge verzamelkwaliteit: BU
Vrijblijvend de 5-delige reserveringsservice

Verrijkt met kleur & 24-karaats Fairmined goud

 

Met de vrijblijvende reserveringsservice van Het Belgische Munthuis krijgt u voorrang op de andere 5 Jubileum-uitgiften ‘20 jaar Euro’. Deze service is gratis, vrijblijvend en kan op ieder moment kosteloos stopgezet worden. Het levert u vandaag direct een voordeel van maar liefst 50% op!

Verzilver uw persoonlijke tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in!


Exclusieve reserveringsservice ‘Eerbetoon aan de eerste Euromunten’

Dankzij onze exclusieve Reserveringsservice ontvangt u maandelijks als eerste 1 van de 5 andere uitgiften uit deze reeks vrijblijvend op zicht thuis. Iedere Euro-Herdenkingsuitgifte brengt een eerbetoon aan enkele van de allereerste Euromunten. Dit stelt u in staat een verzameling op te bouwen die zijn gelijke niet kent.

Deze speciale Reserveringsservice is kosteloos en kan op elk gewenst moment geheel moeiteloos worden stopgezet door onze Klantendienst.

Bovendien geniet u iedere keer opnieuw 14 dagen lang 100% tevredenheidsgarantie én kunt u iedere officiële Euro-Herdenkingsuitgifte desgewenst gratis retourneren. Zo is deze service niet alleen gratis, maar ook nog zonder risico.

Verzilver uw persoonlijk tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in!

Uitzonderlijk populair, nu ook nog betaalbaar
Goud is met afstand het populairste edelmetaal ter wereld, daarentegen is het ook enorm schaars. Door deze scheve verhouding tussen vraag en aanbod is de aankoop van een goudstaaf uit puur 24-karaats goud normaal gesproken erg kostbaar. Tot vandaag, een goudstaaf was nog nooit zo betaalbaar!

 

Exclusief voor Het Belgische Munthuis is een nieuwe goudstaaf ontwikkelt van 1/100 Oz. Deze goudstaaf van 0,31 gram goud voldoet aan de strikte voorwaarden van de EU en is daarom vrijgesteld van 21% BTW. Dit betekent meer goud voor elke Euro. Voor slechts 39 euro haalt u één van de meest gewilde en schaarste edelmetalen ter wereld in huis.

 

Crisis bestendig
Goud biedt doorgaans economische zekerheid. Wanneer de wereld in crisis verkeert, stijgt vaak de goudprijs. Goud wordt gebruikt voor sieraden, medische- en ruimtevaarttoepassingen, industriële connectoren etc. Door de vele toepassingen is er eigenlijk altijd vraag naar goud. Dat is al zo sinds de Oudheid toen goud gezien werd als het zweet van de Goden.

Uw goudstaaf wordt geleverd in een luxe zwarte map, inclusief waarborg creditcard voorzien van uniek serienummer zodat aanschaf, levering en alle goud kwaliteits-vereisten 100% gegarandeerd zijn.

Vraag nu 1 van de laatste beschikbare exemplaren BTW-vrij aan!

Session pixel