Bestel nu de officiële jubileumuitgifte ter ere van 20 jaar Euro. Dan ontvangt u het volgende thuis: 

  • De eerste officiële jubileumuitgifte ter ere van 20 jaar Euro
  • Verguld met 24-karaats maatschappelijk verantwoord goud!
  • Strikt gelimiteerd en geslagen in de hoge verzamelkwaliteit: BU
  • Op de uitgifte 4 van de eerste Euromunten van lidstaten, o.a. België
  • Onze vrijblijvende Reserveringsservice waarmee u eenvoudig deze korte jubileumreeks compleet kunt maken. U leest er alles over in het tabblad “Reserveringsservice”
  • Gratis Certificaat van Echtheid

Officiële jubileumuitgifte
Deze eerste officiële jubileumuitgifte is een exclusief eerbetoon aan ‘de eerste Euromunten van België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

De exclusieve uitgifte is royaal verguld met 24-karaats Fairmined goud. Fairmined goud is vele malen exclusiever dan “gewoon” goud. Het is eerlijk en maatschappelijk verantwoord gewonnen goud waarmee u een kleinschalige familie goudmijn in Zuid-Amerika steunt.

Van al het goud dat wereldwijd gewonnen wordt is slechts een klein percentage Fairmined gewonnen goud. Helaas zou ik zeggen. Maar dat maakt deze officiële uitgifte wel nog exclusiever.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige goud vergulde uitgifte niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig en betalen kunt u achteraf. Bestel daarom nu uw exclusieve jubileummunt.

Maar bestel snel
Deze uitgifte is strikt gelimiteerd op 4.999 stuks voor heel Europa. Wacht daarom niet maar bestel vandaag nog uw Jubileumuitgifte. Nu bovendien tijdelijk met € 20 korting voor slechts € 19,95 inclusief verzendkosten.

Specificaties
Metaal v/d uitgifte:
24-karaats goud verguld
Kwaliteit v/d uitgifte:
Brilliant Uncirculated
Gewicht v/d uitgifte:
28,7 gram
Diameter v/d uitgifte:
38,61 mm
Voorzijde:
De eerste Euromunt van België, Nederland, Duitsland en Luxemburg
Keerzijde:
Jaartallen 2002-2022 | omschrift: Motto van de Europese Unie
Limitering:
4.999

Net als het officiële jubileum bankbiljet ter ere van 20 jaar Euro is ook de officiële uitgifte die u vandaag kunt bestellen exclusief bij Het Belgische Munthuis verkrijgbaar. De eerste uitgifte ‘20 jaar Euro met de eerste Euromunt van België’ is een Officiële uitgifte en onderdeel van de exclusieve korte 6-delige reeks  uitgiften ter ere van dit Euro jubileum.

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice kunt u eenvoudig deze jubileumreeks bij elkaar verzamelen . U ontvangt maandelijks 1 van de 5 andere strikt gelimiteerde 24-karaats goud vergulde uitgiften geheel vrijblijvend thuis op zicht. De prijs van deze vervolgleveringen is € 39,95 (inclusief verzending). Iedere uitgifte uit de korte reeks is een uniek nieuw en kleurrijk ontwerp een eerbetoon aan de eerst Euromunt van elk van de Eurolanden.

Eenvoudig en gratis retourneren
U ontvangt de officiële uitgiften vrijblijvend thuis op zicht. Indien een uitgifte onverhoopt niet aan uw wensen voldoet dan kunt u deze kosteloos en zonder discussie retourneren.

20 Jaar de Euro
De korte jubileumreeks bestaat uit nog 5 andere uitgiften, elke uitgifte bevat de 4 eerste Euromunten van 4 van de Eurolidstaten. Elke uitgifte is geslagen in de hoge verzamelkwaliteit: BU en royaal verguld met 24-karaats Fairmined goud,

Start vandaag nog met het verzamelen van deze exclusieve strikt gelimiteerde 24-karaats goud vergulde jubileumreeks. Bestel de eerste uitgifte met daarop o.a. de eerste Belgische Euromunt.