Bestel vandaag met € 300,- korting de gouden 20 Frank van Leopold I. Dan ontvangt u het volgende thuis:

 • De massief gouden 20 Frank van Leopold I (1865)
 • Geslagen in 6,45 gram 21.6 karaats zuiver goud
 • Bijna 160 jaar oud Belgisch numismatisch erfgoed
 • Onze Reserveringsservice waarbij onze numismaten vrijblijvend voor u opzoek gaan naar de 2 andere gouden 20 Frank typen die ons land heeft uitgegeven. Wanneer wij deze gewilde munten in een goede kwaliteit vinden sturen wij één exemplaar vrijblijvend naar u op. U kunt zelf kiezen of u de munt houdt of dat u deze kosteloos en eenvoudig retour stuurt
 • U ontvangt bij de munt het Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud en zijn authenticiteit garandeert. Tevens ontvangt u het Certificaat van Eigendom

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige massief gouden 20 Frank niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Maar bestel snel
Heeft u interesse in deze uitzonderlijke jubileummunt? Wacht dan niet. Voorkom teleurstelling en bestel nu om er zeker van te zijn dat u 1 van slechts 20 beschikbare gouden munten aan uw verzameling kunt toevoegen voor slechts € 399.  

Optioneel kunt u deze gouden 20 Frank van Leopold I zonder rentekosten in 3 termijnen betalen, bel hiervoor naar 0800 500 52 en geef wanneer u daarom gevraagd wordt de volgende code door: 9008329 

Specificaties
Jaar van uitgifte:
1865
Metaal:
Goud (21.6-karaats zuiver)
Land van uitgifte:
België
Nominale waarde:
20 Frank
Diameter:
21 mm
Gewicht:
6.45 gram
Voorzijde:
Koning Leopold I naar rechts Opschrift: LEOPOLD PREMIER ROI DES BELGES
Achterzijde:
Nominale waarde en jaartal omgeven door krans van vijgenbladeren
Kwaliteit:
Prachtig

Reserveringsservice 

Aan de hand van 4 originele massief Gouden Franken nemen wij u mee op een reis langs het ontstaan van ons land. Drie Koningen staan met hun portret afgebeeld op de meest gewilde originele gouden Franken. 

Onze numismaten gaan voor u op zoek naar de meest iconische gouden Franken en stellen de exemplaren in de beste kwaliteit veilig voor uw verzameling. Zo bent u in staat om eenvoudig een unieke complete verzameling op te bouwen.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’

U loopt geen risico met onze Reserveringsservice. U ontvangt maandelijks 1 van de andere 3 gewilde gouden Franken geheel vrijblijvend thuis op zicht. U heeft daarbij geen enkele aankoopverplichting. U betaalt alleen wanneer u de munt wenst te behouden. Als u een Frankstuk niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u zonder discussie om uw pakket veilig en kosteloos retour te sturen.

De prijs van de vervolgleveringen van de minireeks "Het Historisch Belgisch Goud" bedraagt € 699 per munt, inclusief verzendkosten.

Gratis accessoires bij deze reeks:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
 • GRATIS beschermende muntcapsule bij elke munt
 • GRATIS verzending
 • GRATIS naslagwerk met informatie over de munten en de Koningen
 • GRATIS bewaarcassette

De Munten in de reeks

 • Gouden 20 Frank van Leopold II uit 1867
 • Gouden 20 Frank van Albert I met Frans rondschrift uit 1914
 • Gouden 20 Frank van Albert I met Nederlands rondschrift uit 1914 (laatste gouden 20 Frank en enige gouden 20 Frank met Nederlands rondschrift)

Bestel nu uw Historische Belgische 20 Frank van Leopold I uit 1865 met de vele gratis extra's en maak kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van de reeks Het Historisch Belgisch Goud.

U verzamelt eenvoudig en volledig vrijblijvend een prachtige reeks vol historisch Koninklijk Goud en u profiteert direct van alle voordelen van onze Reserveringsservice waardoor u instaat bent om alle 4 de iconische gouden Franken compleet te verzamelen.

De prijs van de vervolgleveringen van de minireeks ''Het Historisch Belgisch Goud" bedraagt € 699 per munt, inclusief verzendkosten.