Laat deze kans op historisch Belgisch goud niet aan u voorbijgaan. Bestel vandaag nog met korting deze prachtige gouden munt dan ontvangt u het volgende thuis:

 • Een historische massief gouden 20 Frank – Van onze eerste Koning Leopold I
 • Het eerste type gouden 20 Frank dat ooit werd geslagen
 • Geslagen in 6,45 gram 21,6-karaats goud
 • Onze Reserveringsservice waarmee u eenvoudig alle 4 de gouden 20 Frank types bij elkaar verzamelt. Maandelijks ontvangt u een historische gouden 20 Frank vrijblijvend thuis. Voldoet de munt niet aan uw wensen dat stuurt u hem eenvoudig en gratis retour. Deze service is te allen tijde opzegbaar u leest er alles over in het tabblad “Reserveringsservice”
 • Uw munt wordt geleverd met Certificaat van Echtheid die de authenticiteit en goudzuiverheid gegarandeerd en is verpakt in een luxe houten bewaarkoffer.

Over uw gouden Frank
Deze historische gouden Frank verdient het om gezien te worden door volgende generaties. Zo kunt u hen de prachtige munt in de handen drukken wanneer u vertelt over de hoogtijdagen van ons land. Het is een topstuk uit de Belgische muntgeschiedenis. Een gouden 20 Frankstuk van onze eerste Koning die met zijn lange regeerperiode zorgde voor stabiliteit en rust in onze nog jonge soevereine natie.

Omdat wij het belangrijk vinden dat deze prachtige historische gouden Frank behouden blijft voor volgende generaties geven wij nu tijdelijk een korting van € 300,- op deze prachtige munt.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige historische gouden 20 Frank niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig. Betalen kunt u achteraf en optioneel in 3 termijnen zonder extra kosten.

Bestel daarom nu deze prachtige gouden 20 Frank – Leopold I. De voorraad is beperkt dus reageer snel. Op = Op!

Specificaties
Jaar van uitgifte:
1865
Metaal:
Goud (21.6-karaats zuiver)
Land van uitgifte:
België
Nominale waarde:
20 Frank
Diameter:
21 mm
Gewicht:
6.45 gram
Voorzijde:
Koning Leopold I naar rechts Opschrift: LEOPOLD PREMIER ROI DES BELGES
Achterzijde:
Nominale waarde en jaartal omgeven door krans van vijgenbladeren
Kwaliteit:
Prachtig

Reserveringsservice 

Aan de hand van 4 originele massief Gouden Franken nemen wij u mee op een reis langs het ontstaan van ons land. Drie Koningen staan met hun portret afgebeeld op de meest gewilde originele gouden Franken. 

Onze numismaten gaan voor u op zoek naar de meest iconische gouden Franken en stellen de exemplaren in de beste kwaliteit veilig voor uw verzameling. Zo bent u in staat om eenvoudig een unieke complete verzameling op te bouwen.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’

U loopt geen risico met onze Reserveringsservice. U ontvangt maandelijks 1 van de andere 3 gewilde gouden Franken geheel vrijblijvend thuis op zicht. U heeft daarbij geen enkele aankoopverplichting. U betaalt alleen wanneer u de munt wenst te behouden. Als u een Frankstuk niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u zonder discussie om uw pakket veilig en kosteloos retour te sturen.

De prijs van de vervolgleveringen van de minireeks "Het Historisch Belgisch Goud" bedraagt € 699 per munt, inclusief verzendkosten.

Gratis accessoires bij deze reeks:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
 • GRATIS beschermende muntcapsule bij elke munt
 • GRATIS verzending
 • GRATIS naslagwerk met informatie over de munten en de Koningen
 • GRATIS bewaarcassette

De Munten in de reeks

 • Gouden 20 Frank van Leopold II uit 1867
 • Gouden 20 Frank van Albert I met Frans rondschrift uit 1914
 • Gouden 20 Frank van Albert I met Nederlands rondschrift uit 1914 (laatste gouden 20 Frank en enige gouden 20 Frank met Nederlands rondschrift)

Bestel nu uw Historische Belgische 20 Frank van Leopold I uit 1865 met de vele gratis extra's en maak kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van de reeks Het Historisch Belgisch Goud.

U verzamelt eenvoudig en volledig vrijblijvend een prachtige reeks vol historisch Koninklijk Goud en u profiteert direct van alle voordelen van onze Reserveringsservice waardoor u instaat bent om alle 4 de iconische gouden Franken compleet te verzamelen.

De prijs van de vervolgleveringen van de minireeks ''Het Historisch Belgisch Goud" bedraagt € 699 per munt, inclusief verzendkosten.