1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

gratis biljet

gratis biljet

Anoniem gesneuveld,
maar nooit vergeten

 

Aan de voet van de Congreskolom, hét symbool van onze onafhankelijkheid, ligt het Graf van de Onbekende Soldaat. Een eerbetoon aan allen die stierven voor onze vrijheid. Op de 100ste verjaardag van dit monument eren wij hen met een officieel en strikt gelimiteerd Herdenkingsbiljet.

 
Dit gelimiteerde Herdenkingsbiljet is nu tijdelijk GRATIS aan te vragen.
Max. 1 per persoon.

U ontvangt:

✔ GRATIS 1 Officieel Belgisch Herdenkingsbiljet

 Incl. alle ECB-veiligheidskenmerken als watermerk

 Geen vervolgleveringen

 14-dagen 100% tevredenheid garantie

 Strikt gelimiteerde oplage + uniek genummerd

 Let op:
dit Belgische biljet zal ook voor de rest van Europa beschikbaar zijn. Het Belgische Munthuis heeft slechts tijdelijk een beperkt deel van de oplage kunnen reserveren.

 

Rond uw aanvraag voor 1 GRATIS exemplaar nu direct af om teleurstelling te voorkomen.
Op = op.

 

Pour la version Française? cliquez ici


Uniek genummerde Limited Edition
Dit spectaculaire biljet is een exclusieve Limited Edition binnen de Euro-Souvenir familie: een Officieel Herdenkingsbiljet in strikt gelimiteerde oplage. Dit biljet is bovendien voorzien van een individueel nummer. Dankzij dit officiële registratienummer is ieder biljet uniek.

Officieel biljet inclusief alle ECB-veiligheidskenmerken
Euro-Herdenkingsbiljetten worden uitgegeven met alle uiterlijke kenmerken van de Europese Centrale Bank (ECB). U vindt dan ook alle ECB-veiligheidskenmerken als watermerk, hologram en veiligheidslint terug in deze strikt gelimiteerde biljetten. Dankzij deze veiligheidskenmerken weet u zeker dat u 1 van de exclusieve verzamelaars-bankbiljetten heeft bemachtigd.

Bent u 1 van de gelukkigen van ruim 340 miljoen Europeanen?
De verzamelaarsmarkt voor deze exclusieve herdenkingsbiljetten is de laatste jaren explosief gegroeid in Europa. Die toegenomen populariteit is ook terug te zien in de veilingrecords die telkens weer worden verbroken. Met een oplage van slechts 5.000 op 340 miljoen Europeanen zal dit officiële biljet dan ook binnen de kortste keren uitverkocht zijn.

Rond uw aanvraag voor 1 GRATIS exemplaar nu direct af om teleurstelling te voorkomen. Op = op.

Vraag uw GRATIS biljet nu vrijblijvend aan. Vul uw gegevens hier in:

GRATIS biljet aanvragen

14 dagen 100% tevredenheid garantie

Verzamelaars beoordelen ons met een 4.3 / 5

45_euro_tegoed

Bedankt! Uw interesse wordt nu direct beloont met €45 tegoed.

Koning Albert I nam exact 100 jaar geleden het monument voor de Onbekende Soldaat ceremonieel in gebruik. Vanwege de 100ste verjaardag wordt uw interesse nu direct beloont met €45 tegoed:

 

Direct tegoed t.w.v. €45 voor:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

Geldig voor:
Massief 14-karaats gouden
Koning Albert I

Normaal 89,95.
Voor u nu 44,95 

  

Deze Koninklijke uitgifte is een exclusieve uitgifte van Het Belgische Munthuis ter ere van de Koning-Soldaat en is:

 • gemaakt van massief 14-karaats goud
 • geslagen met gepolijste stempels volgens de hoogste kwaliteitsnorm ‘Proof’
 • strikt gelimiteerd tot slechts 9.999 exemplaren wereldwijd

Het Belgische Munthuis beloont u vandaag met een royale korting van € 45. U bent hierdoor 1 van maximaal 300 Belgen die met deze actie slechts € 44,95 betaalt in plaats van € 89,95.

 

Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod, profiteert u ook automatisch van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt vrijblijvend in maandelijkse leveringen de andere Koninklijke uitgiften in 14-karaats goud voor slechts € 89,95 (incl. verzending). Zo krijgt u de kans een unieke reeks op te bouwen: de complete Koninklijke Stamboom van België in massief goud. Deze speciale Reserveringsservice kan op elk gewenst moment geheel kosteloos worden stopgezet. Bovendien ontvangt u als trouwe verzamelaar GRATIS accessoires.

  

Start vandaag nog uw verzameling, en geniet eenmalig van een korting van € 45 !


 

 

Alle voordelen van onze Reserveringsservice

Uw massief gouden uitgifte Koning Albert i maakt deel uit van de reeks ‘De Koninklijke Stamboom van België'. Elk van deze officiële uitgiften heeft een strikt gelimiteerde oplage en brengt een exclusief eerbetoon aan één van onze Belgische monarchen. Elk exemplaar is volgens de hoogste standaard binnen de numismatiek geslagen in Proof kwaliteit, in massief 14-karaats goud.

 

Profiteer van € 45 korting en nog veel meer voordeel! <

Uw kennismakingskorting geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw Koning Albert I uitgifte vandaag te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere 14-karaats gouden uitgiften uit de Koninklijke reeks vrijblijvend op zicht.

 

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’

Met onze Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een Koninklijke uitgifte in 14-karaats goud thuis op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de uitgifte wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U heeft zo de mogelijkheid om een prachtige reeks exclusieve uitgiften op te bouwen die zijn gelijke niet kent. Voor het eerst is de volledige Koninklijke Stamboom van België vereeuwigd in massief goud. Voor de leveringen die vallen binnen deze Reserveringsservice, verwijzen wij u graag naar de informatie onder het kopje ‘Vervolgleveringen’ onderaan deze pagina.

 

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

 • GRATIS persoonlijk Certificaat van Eigendom bij uw eerste uitgifte
 • GRATIS Officieel Certificaat van Echtheid bij elke uitgifte
 • GRATIS een luxe verzamelcassette bij uw tweede uitgifte

U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 44,95 en gratis verzending van uw massief gouden uitgifte Koning Albert I.

Let op: dit aanbod is slechts geldig zolang de voorraad strekt. Op = Op

 

Vervolgleveringen:

De reeks ‘De Koninklijke Stamboom van België’ bestaat uit 15 strikt gelimiteerde gouden uitgiften. Elk een exclusief eerbetoon geslagen in 14-karaats goud. Na uw eerste uitgifte ontvangt u (in willekeurige volgorde):

 • Koningin Mathilde
 • Koning Albert II
 • Koningin Paola
 • Koning Boudewijn
 • Koningin Fabiola
 • Koning Leopold III
 • Koningin Astrid
 • Koning Filip
 • Koningin Elisabeth
 • Koning Leopold II
 • Koningin Marie-Henriette
 • Koning Leopold I
 • Koningin Louise-Marie
 • Kroonprinses Elisabeth

Dankzij onze Reserveringsservice heeft u het voorrecht ook deze uitgiften geheel vrijblijvend te ontvangen. U betaalt alleen wanneer u een uitgifte wenst te behouden. Retourneren is altijd gratis en u kunt deze service te allen tijde kosteloos stopzetten.

In een extreem lage oplage van slechts 100 exemplaren is de Congreskolom met aan haar voet het Graf van de Onbekende Soldaat ook vereeuwigd in puur 24-karaats goud.

Deze exclusieve set bestaat uit:

 • Het Graf voor de Onbekende Soldaat op 5 gram puur goud
 • De Congreskolom op 2,5 gram puur goud
 • Beide goudstaven zijn van het zuiverste 24-karaats goud
 • Samen vereeuwigd in een historische foto van de inhuldiging van het monument door Koning Albert I
 • Inclusief Officiële Bpost postzegel met het monument

Doordat beide goudstaven voldoen aan de strikte voorwaarden van de Europese Unie is deze set officieel bovendien vrijgesteld van 21% BTW!

 

Het is een voorrecht voor iedere Belgische verzamelaar om 1 van deze 100 exclusieve sets te mogen bezitten. De vraag zal dan ook zonder twijfel het aanbod overstijgen. Om die reden is deze set alleen beschikbaar voor liefhebbers.

 

Klik nu op ‘Ja, bel mij vrijblijvend’ om uw interesse vrijblijvend kenbaar te maken.
Één van onze goudexperts zal dan binnen enkele dagen telefonisch contact met u opnemen over de mogelijkheden.

Let op: controleer op de volgende pagina of we uw telefoonnummer correct hebben.

Session pixel